Het verhaal van de Mestic Accupan

donderdag 21 maart 2019
Image title
Leestijd 3 minuten: We moeten iets bekennen… Onlangs hebben we bekend gemaakt dat we binnenkort een nieuw product verwachten in ons assortiment. De Mestic Accupan, de pan die overal bakken kan. Op Facebook kregen we veel reacties op deze aankondiging. Maar helaas moeten we bekennen dat het om een 1 april grap ging. Degene die zich hebben ingeschreven op de nieuwsbrief om de lancering te volgen, krijgen een cadeautje opgestuurd om de teleurstelling wat te verzachten. 

 DELEN | LEES MEER

Overal waar u maar wilt, een eitje of een lekker stukje vlees bakken. Hoe ideaal zou dat zijn? Na een lange dag reizen komt u aan op uw vakantiebestemming. Nadat de tent of caravan geïnstalleerd is, begint u lekkere trek te krijgen. Laat uw vakantie eerder beginnen door de zware gasflessen thuis te laten. Met de innovatieve pan van Mestic kunt u binnenkort overal bakken waar u wilt, zonder gasflessen of kooktoestellen. Wij horen u denken: Hoe kan dat dan? 

Mestic Accupan

Kampeerders opgelet! Binnenkort breidt Mestic zijn assortiment uit met een nieuw en uniek product: de Mestic Accupan. Deze speciale pan is de eerste in zijn soort en speelt in op alle gemakken van onze tijd. De Mestic Accupan is een koekenpan met een oplaadbare accu. Hierdoor kunt u op elke locatie, zónder fornuis, complete gerechten bereiden. Nooit meer sjouwen met zware gasflessen of grote kooktoestellen! De voordelen van de Mestic Accupan op een rij:
  • De Mestic Accupan beschikt over maar liefst 7 hittestanden tot wel 200 graden Celsius. Hierdoor kunt u alle soorten voedsel met de juiste temperatuur perfect bereiden.
  • De accu zorgt voor maar liefst 60 minuten kookplezier. Dankzij de handige batterij indicator kunt u zien hoe vol de accu nog is. Met behulp van de meegeleverde micro USB-kabel is de accu binnen no-time opgeladen voor het bereiden van uw volgende maaltijd.
  • De Mestic Accupan is zeer gebruiksvriendelijk: u klikt de pan op de accu en u kunt meteen beginnen met bakken. Bent u klaar met de bereiding? Met één simpele beweging haalt u de accu onder de pan vandaan.
  • De Mestic Accupan kunt u met de hand afwassen, maar hij is ook vaatwasmachinebestendig voor ultiem gemak.

De Mestic Accupan kunt u werkelijk overal gebruiken. Of u nu op de camping bent of onderweg wil genieten van een lekkere maaltijd. Door het lichtgewichte en compacte design is de pan gemakkelijk mee te nemen en te vervoeren. De geïntegreerde onderzetter zorgt ervoor dat u de Mestic Accupan op elke ondergrond kan laten rusten. Wel zo veilig! Gaat u een dagje weg of een weekendje naar de camping? Kies dan voor deze Mestic Accupan en profiteer van optimaal gemak voor een aantrekkelijk prijs: €54,95. Overal kookplezier gegarandeerd.

Image title

Productspecificaties

Beschikbare matenø 26 cm                                      
TypeKoekenpan    
Met dekselJa
Hittebestendige handgreepJa
VaatwasmachinebestendigJa (excl. accu)
Gewicht met accu1,7 kg
KleurZwart
Materiaal panRVS & aluminium   
Garantietermijn2 jaar
Lengte oplaadsnoer1,5 meter
Verwachte adviesprijs€54,95

De inschrijving is helaas gesloten. We hebben contact opgenomen met de geïnteresseerden.
 Hoe waardeert u deze blog?

Aan het laden
Aan het laden