Travellife Rolwatertank 21L

Art nr. 6403720
De Travellife Rolwatertank 21 L is een compacte kunststof watertank, geschikt voor schoon water of afvalwater. De tank wordt geleverd inclusief afvoerslang en handige montagesleutel. Gemakkelijk te verplaatsen Tijdens jouw vakantie is het prettig om een watertank voor schoon water of afvalwater
Adviesverkoopprijs
€ 64,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

De Travellife Rolwatertank 21 L is een compacte kunststof watertank, geschikt voor schoon water of afvalwater. De tank wordt geleverd inclusief afvoerslang en handige montagesleutel.

Gemakkelijk te verplaatsen

Tijdens jouw vakantie is het prettig om een watertank voor schoon water of afvalwater voorhanden te hebben. De Travellife Rolwatertank 21 L is geschikt voor zowel schoon als afvalwater. De kunststof tank is daarnaast voorzien van een grote vulopening en een uitschuifbare handgreep. Door de handgreep en de wielen is de tank gemakkelijk te verplaatsen. De watertank wordt bovendien geleverd inclusief afvoerslang en montagesleutel. De rolwatertank heeft compacte afmetingen en past hierdoor door vrijwel ieder serviceluik. De tank is daardoor gemakkelijk in gebruik. Daarnaast sla je ondanks het compacte formaat maar liefst 21 L water op.

Belangrijkste voordelen

  • Inclusief afvoerslang en handige montagesleutel
  • Geschikt voor schoon en afvalwater
  • Gemakkelijk te verplaatsen
  • Past door vrijwel alle servicedeuren
  • Inhoud: 21 L

Sla schoon of afvalwater op in de Travellife Rolwatertank 21 L. Door de uitschuifbare draagbeugel en de wielen is de watertank gemakkelijk te verplaatsen.

Specificaties
Merk Travellife
EAN code 8712757476381
Primaire kleur Grijs
Breedte (cm) 34,5
Hoogte (cm) 22,5
Lengte (cm) 54
Gewicht (kg) 2,3
Garantie 2 jaar

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden