Travellife benzine jerrycan luxe 5L

Art nr. 6403650
Met de Travellife Benzine Jerrycan Luxe kunt u benzine, diesel en andere brandstoffen veilig opslaan en vervoeren. De rode kleur geeft aan dat de jerrycan voor benzine geschikt is. Let op: niet geschikt voor gassen. In dit compacte model kunt u tot 5 liter kwijt. Luxe benzine jerrycan De
Adviesverkoopprijs
€ 17,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Met de Travellife Benzine Jerrycan Luxe kunt u benzine, diesel en andere brandstoffen veilig opslaan en vervoeren. De rode kleur geeft aan dat de jerrycan voor benzine geschikt is. Let op: niet geschikt voor gassen. In dit compacte model kunt u tot 5 liter kwijt.

Luxe benzine jerrycan

De handige benzine jerrycan van Travellife zorgt ervoor dat u nooit ergens zult stranden zonder brandstof. U kunt deze jerrycan volgieten met 5 liter aan benzine. Wilt u meer inhoud mee kunnen nemen? Bekijk dan de andere modellen van Travellife. Ze zijn beschikbaar in diverse vormen en maten! De jerrycan is voorzien van een schenktuit, waar u de benzine mee uit kunt schenken. Ook is de opening van de schenktuit groot genoeg om de jerrycan bij een tankstation te vullen. De dop is door middel van een plastic koordje verbonden aan de hals van de jerrycan. Zo kunt u hem niet per ongeluk kwijtraken! Verder is de jerrycan voorzien van een handige handgreep waarmee u hem eenvoudig optilt.

Belangrijkste voordelen

  • Geschikt voor benzine, diesel en andere brandstoffen
  • Inhoud: 5 liter
  • Gemaakt van stevig kunststof
  • Afmetingen: 33,1 x 18,5 x 23,7 cm (lxbxh)

Voordeel van een Travellife jerrycan

Het is altijd handig om een jerrycan bij u te hebben. Bijvoorbeeld om apparaten bij te vullen, zoals een grasmaaier of een kettingzaag. Maar ook onderweg kan de Travellife jerrycan goed van pas komen. In het buitenland kunnen tankstations namelijk nog wel eens ver uit elkaar liggen. Haalt u het net niet, dan biedt de meegenomen jerrycan de oplossing! Deze Travellife jerrycan is met afmetingen van 33,1 x 18,5 x 23,7 cm (lxbxh) compact van formaat. U vindt er dan ook altijd wel een plekje voor en u draagt hem gemakkelijk mee. De jerrycan is gemaakt van stevig kunststof, waardoor hij lang meegaat.

De Travellife jerrycan voor benzine is handig voor elke reiziger. Profiteer van gemak met dit compacte model.

Specificaties
Merk Travellife
Primaire kleur Rood
Breedte cm 18.5 cm
Hoogte cm 23.7 cm
Lengte cm 33.1 cm
Gewicht kg 0.64 kg
EAN code 4103810211317
Garantie 2 jaar
Inhoud L 5 L
Materiaal Kunststof

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden