Thetford Duopack Caravan

Art nr. 1302730
Heeft u een toilet in uw camper of caravan? Dan is het Duopack bestaande uit de Aqua Kem Blue Concentrated Eucalyptus en de Aqua Rinse Concentrated voor u een uitkomst. Deze producten houden samen de afvaltank en de spoelwatertank van uw toilet fris. Beide vloeistoffen zijn geconcentreerd, waardoor
Adviesverkoopprijs
€ 26,50
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Heeft u een toilet in uw camper of caravan? Dan is het Duopack bestaande uit de Aqua Kem Blue Concentrated Eucalyptus en de Aqua Rinse Concentrated voor u een uitkomst. Deze producten houden samen de afvaltank en de spoelwatertank van uw toilet fris. Beide vloeistoffen zijn geconcentreerd, waardoor u maar een kleine dosering nodig heeft.

Aqua Kem Blue Concentrated

Met de Aqua Kem Blue Concentrated Eucalyptus is het mogelijk om toiletafval tijdelijk op te slaan in uw afvaltank. Het remt gasvorming en breekt afval af (de inhoud wordt geheel vloeibaar). Hierdoor is het makkelijker om uw tank te legen en te reinigen. Leeg uw afvaltank als hij vol is, als u met uw caravan of camper gaat rijden of als u hem voor langere tijd niet gebruikt. Leeg hem in ieder geval om de 4 of 5 dagen. De Aqua Kem Blue Concentrated Eucalyptus is makkelijk te gebruiken. Voeg 60 ml met twee á drie liter water toe aan de afvaltank via de daarvoor bestemde vulopening. Vervolgens doet de geconcentreerde vloeistof zijn werk!

Belangrijkste voordelen

  • Aqua Kem Blue: maakt het mogelijk om toiletafval tijdelijk op te slaan
  • Aqua Rinse: soepele spoeling en schoon spoelwater
  • Hoger rendement met minder inhoud
  • Handige, kleine én lichte flessen
  • Inhoud Aqua Kem Blue Eucalyptus: 0,78 liter
  • Inhoud Aqua Rinse: 0,75 liter

Aqua Rinse Concentrated

De Aqua Rinse Concentrated houdt het spoelwater van uw toilet schoon en fris. Hij is geschikt voor zowel kunststof als keramische toiletten. Dit product voorkomt kalkaanslag in uw spoelwatertank en zorgt voor een langdurig glanzende toiletpot. Ook zorgt deze toiletvloeistof voor een frisse lavendelgeur na elke spoelbeurt. Daarnaast smeert het de afdichtingen van het toilet en vormt het een beschermende laag om de opbouw van bacteriën te voorkomen. Profiteer van optimale hygiëne tijdens uw vakantie!

Met het Thetford Duopack Concentrated profiteert u van twee mooie producten waarmee u uw toilet goed onderhoud. Dankzij de geconcentreerde vloeistof hoeft u per keer minder te gebruiken en profiteert u van een kleinere verpakking. Dat bespaart kastruimte én het is beter voor het milieu!

Specificaties
Merk Thetford
EAN code 8710315995619
Primaire kleur Multi
Extern artikelnummer 30781AA
Gewicht (kg) 1,7
Garantie 2 jaar
Inhoud (L) 1,53
Keurmerk CE
Toepassing Toiletreiniger

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden