Mestic koelbox compressor MCC-25 AC/DC

Art nr. 1502930
Met de compressorkoelbox van Mestic kunt u niet alleen koelen, maar ook vriezen! In de ruime box blijven al uw hapjes en drankjes goed op temperatuur. Lekker voor op de camping of onderweg. Keep it cool met uw Mestic koelbox Deze compressorkoelbox van Mestic heeft een zeer krachtig koelvermogen
Adviesverkoopprijs
€ 399,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Met de compressorkoelbox van Mestic kunt u niet alleen koelen, maar ook vriezen! In de ruime box blijven al uw hapjes en drankjes goed op temperatuur. Lekker voor op de camping of onderweg.

Keep it cool met uw Mestic koelbox

Deze compressorkoelbox van Mestic heeft een zeer krachtig koelvermogen en lijkt qua functioneren op de koelkast zoals u die thuis gewend bent. Hij heeft een koelvermogen van +10 °C tot -18 °C. Dat betekent dus dat u hem zelfs als vriezer kunt gebruiken. U kunt de gewenste temperatuur eenvoudig instellen op het touch LCD-display van de box. De omgevingstemperatuur heeft geen enkele invloed op de koelprestaties van deze koelbox, dus u kunt altijd lekker bij de camper of caravan genieten van een verkoelend ijsje! Deze koelbox heeft hetzelfde koelvermogen op 12 V als op 230 V. U kunt hem dus in de auto gebruiken, maar ook aansluiten op een stopcontact. Hiervoor heeft u wel de bijbehorende adapter nodig.

Belangrijkste kenmerken

  • Koelvermogen: +10 °C tot -18 °C
  • Aan te sluiten op 12V en met optionele adapter op 230V
  • Inhoud: 25 liter
  • Digitaal display met USB-aansluiting
  • Geschikt voor 1L flessen

Ideale koelbox voor onderweg en op de camping

De compressorkoelbox werkt dus op 12 V én op 230 V, waardoor hij op de camping en onderweg gebruikt kan worden. Ook de vormgeving van de koelbox maakt hem ideaal om mee te nemen in uw auto, camper of caravan. Hij is recht en heeft twee verzonken handvaten aan de zijkanten. Hierdoor kunt u de koelbox makkelijk opbergen en kunt u hem makkelijk meedragen. Verder heeft de koelbox een ruime inhoud van 25 liter. Genoeg ruimte om al uw boodschappen op vakantie lekker vers te houden! Kortom, deze koelbox komt op elke vakantie perfect van pas. 

De Mestic koelboxen zijn ideaal voor op de camping of voor onderweg. Al uw drankjes blijven lekker koud en eten blijft langer houdbaar. Geniet van verfrissende drankjes onder de zon!

Specificaties
Merk Mestic
Model MCC-25
EAN code 8712757465941
Primaire kleur Grijs
Secundaire kleur Grijs
Breedte (cm) 33
Hoogte (cm) 35,6
Lengte (cm) 58,3
Gewicht (kg) 13,5
Eco-functie Ja
Garantie 2 jaar
Inhoud (L) 25
Keurmerk CE
Koeltechniek Compressor
Materiaal Aluminium
Aansluitspanning 12/24/230 V
Vermogen 45 W
Stroomverbruik (A) 3,75
Temperatuurbereik -18 tot +10 ℃
Temperatuurweergave Ja
Vriesfunctie Ja

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden