Mestic magnetron MM-120

Art nr. 1503070
Met de Mestic magnetron MM-120 kun je eenvoudig maaltijden ontdooien en verwarmen. De compacte magnetron is gebruiksvriendelijk en ideaal voor op de camping, dankzij het lage vermogen. Camping magnetron met laag vermogen Snel eten opwarmen of een warme drank maken doe je gemakkelijk met de
Adviesverkoopprijs
€ 99,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Met de Mestic magnetron MM-120 kun je eenvoudig maaltijden ontdooien en verwarmen. De compacte magnetron is gebruiksvriendelijk en ideaal voor op de camping, dankzij het lage vermogen.

Camping magnetron met laag vermogen

Snel eten opwarmen of een warme drank maken doe je gemakkelijk met de magnetron van Mestic. Het apparaat beschikt over zes instelbare standen waarmee je kunt ontdooien en verwarmen. De magnetron heeft een vermogen van slechts 700 W. Hierdoor komt hij perfect van pas tijdens een kampeervakantie. Zelfs als je slechts een beperkt aantal ampère tot je beschikking hebt, kun je gebruikmaken van de magnetron.

Belangrijkste voordelen

  • 6 instelbare standen, waaronder ontdooien
  • Instelbare timer (30 min.)
  • Automatische draaiplateau
  • Geïsoleerde deur met dubbel glas
  • Vermogen: 700 W

Gebruiksvriendelijke magnetron voor op reis

De Mestic MM-120 is een gebruiksvriendelijke magnetron voor op reis. Je plaatst het eten of drinken op het draaiplateau en stelt vervolgens de timer in tot 30 minuten. De magnetron heeft een inhoud van 20 L. Desondanks heeft hij compacte afmetingen van 45 x 32 x 26 cm, zodat je hem makkelijk in jouw kampeervoertuig kwijt kunt. Verder heeft de magnetron een geïsoleerde deur met een dubbel glas kijkvenster waardoor de warmte goed behouden blijft.

Met Mestic profiteer je van hoge kwaliteit keukenapparatuur voor op de camping. De Mestic magnetron MM-120 heeft een laag vermogen, zes instelbare standen en een timer. Zo bepaal je zelf wat jij klaarmaakt!

Specificaties
Merk Mestic
Model MM-120
EAN code 8712757465842
Primaire kleur Zwart
Secundaire kleur Grijs
Aantal standen 6
Breedte (cm) 32
Hoogte (cm) 26
Lengte (cm) 45
Gewicht (kg) 11
Garantie 2 jaar
Inhoud (L) 20
Instelbare timer Ja
Keurmerk CE
Materiaal Aluminium
Aansluitspanning 230V AC
Vermogen 700W
Stroomverbruik (A) 3,3
Aantal standen 6
Vermogen 700W
Aansluitspanning 230V AC
Aansluitspanning 230V AC

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden