Gimeg kooktoestel 4-pits grijs beveiligd en ontsteking

Art nr. 5129640
Met dit ruime vierpits kooktoestel van Gimeg maakt u op vakantie de lekkerste maaltijden klaar. Dit gaskooktoestel is zeer veilig te gebruiken en maakt koken op de camping net zo makkelijk als thuis. Vierpits kooktoestel voor de camping Dit kooktoestel van Gimeg heeft vier branders voor een
Adviesverkoopprijs
€ 122,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Met dit ruime vierpits kooktoestel van Gimeg maakt u op vakantie de lekkerste maaltijden klaar. Dit gaskooktoestel is zeer veilig te gebruiken en maakt koken op de camping net zo makkelijk als thuis.

Vierpits kooktoestel voor de camping

Dit kooktoestel van Gimeg heeft vier branders voor een optimale kookervaring. Twee extra krachtige 2.2 kw branders en twee 1.2 kw branders. Ook is het kooktoestel voorzien van twee stabiele pannendragers, waar u wel vier flinke pannen tegelijkertijd op kwijt kunt. Dankzij de ingebouwde elektronische batterijontsteking ontsteekt u het toestel veilig en eenvoudig. De geïntegreerde thermische beveiliging zorgt ervoor dat de gastoevoer automatisch afgesloten wordt wanneer de vlam dooft, zodat er geen gas ontsnapt. Nog meer veiligheid wordt geboden door de antislipvoetjes aan de onderkant van het kooktoestel die ervoor zorgen dat het toestel stabiel op zijn plek blijft staan.

Belangrijkste voordelen

  • Twee 2.2 kw branders
  • Twee 1.2 kw branders
  • Elektronische batterijontsteking
  • Geïntegreerde thermische beveiliging
  • Antislipvoetjes
  • Gasverbruik van 496 gr/h bij 6.8 kW

Zo gebruikt u dit gaskooktoestel

Dit kooktoestel voor de camping is voorzien van een deksel waarmee u het toestel af kunt dekken wanneer u het niet gebruikt. Hiermee heeft u meer aanrechtruimte. Als u gaat koken, opent u het deksel waarmee en profiteert u meteen van een windscherm. Het deksel zorgt ervoor dat de vlam niet uit kan waaien! Door middel van een schroef- of slangpilaaraansteking kunt u het gastoestel aansluiten op een propaan of butaan gasfles. Eenmaal aangesloten op gas, kunt u het kooktoestel gebruiken en de lekkerste maaltijden klaarmaken. Bent u klaar met koken? Dan maakt u het toestel gemakkelijk schoon dankzij de afneembare pannendrager en geëmailleerde onderdelen.

Met de kooktoestellen van Gimeg is koken op de camping net zo leuk en eenvoudig als thuis. Dit vierpits kooktoestel biedt ruimte aan meerdere pannen tegelijkertijd. Wat zet u op tafel?

Specificaties
Merk Gimeg
Model 4-pits grijs beveiligd
EAN code 8712757429837
Primaire kleur Grijs
Secundaire kleur Zwart
Aantal branders 4
Brandstof Propaan/butaan 
Brandstofverbruik (gram/uur) 496
Breedte (cm) 51
Diepte (cm) 51
Hoogte (cm) 10
Lengte (cm) 51
Gewicht (kg) 4,5
Garantie 2 jaar
360 afbeelding https://embed.imajize.com/4668436
Vermogen 6,8 kW
Veiligheidsvoorziening Anti-slip voetjes,Thermokoppel
Werkdruk (mbar) 30
Vermogen 6,8 kW

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden