Gimeg kooktoestel 3-pits grijs

Art nr. 5129690
Lekker uitgebreid koken op vakantie? Dat doet u met het Gimeg driepits kooktoestel. Dit gaskooktoestel met drie branders is lichtgewicht en eenvoudig in gebruik. U maakt er de lekkerste gerechten op klaar! Driepits kooktoestel voor de camping Het Gimeg kooktoestel is voorzien van drie branders
Adviesverkoopprijs
€ 76,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Lekker uitgebreid koken op vakantie? Dat doet u met het Gimeg driepits kooktoestel. Dit gaskooktoestel met drie branders is lichtgewicht en eenvoudig in gebruik. U maakt er de lekkerste gerechten op klaar!

Driepits kooktoestel voor de camping

Het Gimeg kooktoestel is voorzien van drie branders voor een optimale kookervaring. Twee extra sterke 2.2 kw branders en één 0.85 kw brander. Het kooktoestel is voorzien van een stabiele pannendrager die ruimte biedt aan twee grote pannen of drie kleinere pannen. Dankzij de ingebouwde elektronische batterijontsteking ontsteekt u het toestel veilig en eenvoudig. Nog meer veiligheid wordt geboden door de antislipvoetjes aan de onderkant van het kooktoestel. Het toestel blijft stabiel op zijn plek staan.

Belangrijkste voordelen

  • Twee 2.2 kw branders
  • Een 0.85 kw brander
  • Elektronische batterijontsteking
  • Antislipvoetjes
  • Gasverbruik van 382 gr/h bij 5.25 kW

Zo gebruikt u dit gaskooktoestel

Dit kooktoestel voor de camping is voorzien van een deksel waarmee u het toestel af kunt dekken wanneer u het niet gebruikt. Als u gaat koken, opent u het deksel waarmee en profiteert u meteen van een windscherm. Het deksel zorgt ervoor dat de vlam niet uit kan waaien! Door middel van een schroef- of slangpilaaraansteking kunt u het gastoestel aansluiten op een propaan of butaan gasfles. Eenmaal aangesloten op gas, kunt u het kooktoestel gebruiken en de lekkerste maaltijden klaarmaken. Bent u klaar met koken? Dan maakt u het toestel gemakkelijk schoon dankzij de afneembare pannendrager en geëmailleerde onderdelen.

Wat zet u op tafel? Met de kooktoestellen van Gimeg is koken op de camping net zo leuk en eenvoudig als thuis. Dit driepits kooktoestel biedt ruimte aan meerdere pannen tegelijkertijd. 

Specificaties
Merk Gimeg
Model 3-pits grijs
EAN code 8712757444410
Primaire kleur Grijs
Secundaire kleur Zwart
Aantal branders 3
Brandstof Propaan/butaan 
Brandstofverbruik (gram/uur) 382
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 33
Hoogte (cm) 10
Lengte (cm) 33
Gewicht (kg) 3,5
Garantie 2 jaar
360 afbeelding https://embed.imajize.com/7571872
Vermogen 5,25 kW
Veiligheidsvoorziening Anti-slip voetjes
Werkdruk (mbar) 30
Vermogen 5,25 kW

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden