Gimeg kooktoestel 2-pits wit

Art nr. 5129730
Lekker uitgebreid koken op vakantie? Dat doet u met het Gimeg tweepits kooktoestel. Dit gaskooktoestel met twee branders is lichtgewicht en eenvoudig in gebruik. U maakt er de lekkerste gerechten op klaar! Tweepits kooktoestel voor de camping Het Gimeg kooktoestel is voorzien van twee extra
Adviesverkoopprijs
€ 48,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Lekker uitgebreid koken op vakantie? Dat doet u met het Gimeg tweepits kooktoestel. Dit gaskooktoestel met twee branders is lichtgewicht en eenvoudig in gebruik. U maakt er de lekkerste gerechten op klaar!

Tweepits kooktoestel voor de camping

Het Gimeg kooktoestel is voorzien van twee extra sterke 2,2 kw branders voor een optimale kookervaring. Het kooktoestel is voorzien van een stabiele pannendrager die ruimte biedt aan twee grote pannen. Nog meer veiligheid wordt geboden door de antislipvoetjes aan de onderkant van het kooktoestel. Het toestel blijft stabiel op zijn plek staan.

Belangrijkste voordelen

  • Twee 2,2 kw branders
  • Afneembare pannendrager
  • Antislipvoetjes
  • Gasverbruik van 320 gr/h bij 4,4 kW

Zo gebruikt u dit gaskooktoestel

Dit kooktoestel voor de camping is voorzien van een deksel waarmee u het toestel af kunt dekken wanneer u het niet gebruikt. Als u gaat koken, opent u het deksel waarmee en profiteert u meteen van een windscherm. Het deksel zorgt ervoor dat de vlam niet uit kan waaien! Door middel van een schroef- of slangpilaaraansteking kunt u het gastoestel aansluiten op een propaan of butaan gasfles. Eenmaal aangesloten op gas, kunt u het kooktoestel gebruiken en de lekkerste maaltijden klaarmaken. Bent u klaar met koken? Dan maakt u het toestel gemakkelijk schoon dankzij de afneembare pannendrager en geëmailleerde onderdelen.

Wat zet u op tafel? Met de kooktoestellen van Gimeg is koken op de camping net zo leuk en eenvoudig als thuis. Dit tweepits kooktoestel biedt ruimte aan meerdere pannen tegelijkertijd. 

Specificaties
Merk Gimeg
Model 2-pits wit
EAN code 8712757449989
Primaire kleur Wit
Aantal branders 2
Brandstof Propaan/butaan 
Brandstofverbruik (gram/uur) 320
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 33
Hoogte (cm) 10
Lengte (cm) 33
Gewicht (kg) 3,2
Garantie 2 jaar
360 afbeelding https://embed.imajize.com/9801958
Vermogen 4,4 kW
Veiligheidsvoorziening Geen
Werkdruk (mbar) 30
Vermogen 4,4 kW

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden