Mestic koelbox thermo elektrisch MTEC-25 AC/DC

Art nr. 1502910
Onderweg én op uw vakantiebestemming genieten van een koud drankje? Dat kan met de MTEC-25 van Mestic. In deze koelbox houdt u tot 25 liter aan inhoud lekker koel. U kunt hem aansluiten op 12V en op 230V. Laat het warme weer maar komen! Vers eten en koele drankjes met uw MTEC-25 koelbox Gaat u
Adviesverkoopprijs
€ 89,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Onderweg én op uw vakantiebestemming genieten van een koud drankje? Dat kan met de MTEC-25 van Mestic. In deze koelbox houdt u tot 25 liter aan inhoud lekker koel. U kunt hem aansluiten op 12V en op 230V. Laat het warme weer maar komen!

Vers eten en koele drankjes met uw MTEC-25 koelbox

Gaat u op vakantie naar de camping of gewoon een gezellig dagje uit? Met de MTEC-25 koelbox van Mestic houdt u overal uw eet- en drinkwaren gekoeld. De koelbox werkt op stroom en koelt tot 20 °C onder de omgevingstemperatuur. De hoogwaardige isolatie zorgt er ook nog eens voor dat de bereikte temperatuur lange tijd behouden blijft. U kunt hem dus de natuur in meenemen om te genieten van een lekkere picknick. Hij weegt maar 4 kg, dus het meedragen is geen probleem! Wel belangrijk om te weten: om de koelbox optimaal te laten presteren stopt u uw producten al koel in de koelbox. Zo bereikt u het beste resultaat.

Belangrijkste voordelen

  • Koelt tot 20 °C onder omgevingstemperatuur
  • Aan te sluiten op 12V en 230V
  • Inhoud: 25 liter

Keep it cool, onderweg en op de camping

Uw vakantie begint al onderweg! Toch kan de autorit lang duren in een warme auto. Dan is het heerlijk als u onderweg van een koud drankje of verse sandwich kunt genieten. De MTEC-25 werkt zowel op 12V als op 230V. Hij functioneert dus prima als autokoelbox met de bijgeleverde carplug. Door het compacte formaat van 40,7 x 39 x 30 cm (hxbxd) neemt hij weinig kostbare ruimte in beslag. Eenmaal aangekomen op uw bestemming sluit u hem met de stekker aan op 230V om al uw drankjes, groenten en andere eet- en drinkwaren koel te bewaren. Let op dat de koelbox tot 20 °C onder de omgevingstemperatuur koelt, waardoor hij minder geschikt is bij tropische temperaturen. Wilt u liever wat hapjes warm houden? Zet de switch dan over naar ‘hot’ om de koelbox op verwarmen te zetten.

De MTEC-25 koelbox is klein en dankzij de carplug ideaal voor onderweg. Het is de ideale koelbox voor dagjes uit en functioneert op uw vakantiebestemming bij mildere temperaturen als een prima koelkast. Dat wordt uitgebreid genieten van heerlijk verfrissende drankjes onder de zon!

Specificaties
Merk Mestic
Serie MTEC
EAN code 8712757461806
Primaire kleur Grijs
Secundaire kleur Grijs
Breedte (cm) 30
Hoogte (cm) 40,7
Lengte (cm) 39
Gewicht (kg) 4
Eco-functie Ja
Energielabel F
Garantie 2 jaar
Inhoud (L) 25
Koeltechniek Thermo elektrisch
Materiaal Kunststof
Snoerlengte (m) 1,4
Aansluitspanning 220-240
Temperatuurbereik koelt tot 20 graden onder omgevingstemperatuur
Verwarmingsfunctie Ja
Vriesfunctie Nee

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden