Brunner Corona trio deksel 24 cm

Art nr. 1190960
Wanneer u gaat kamperen is het belangrijk om zo veel mogelijk ruimte te besparen. Deze Brunner Corona trio deksel speelt hier mooi op in. Dankzij het innovatieve ontwerp kunt u één deksel gebruiken voor pannen van drie formaten! Eén deksel voor drie pannen Het handige aan deze pannendeksel is
Adviesverkoopprijs
€ 21,50
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Wanneer u gaat kamperen is het belangrijk om zo veel mogelijk ruimte te besparen. Deze Brunner Corona trio deksel speelt hier mooi op in. Dankzij het innovatieve ontwerp kunt u één deksel gebruiken voor pannen van drie formaten!

Eén deksel voor drie pannen

Het handige aan deze pannendeksel is dat hij dankzij de soliconen rand naar drie formaten aangepast kan worden. Hij is daarom geschikt voor pannen met een doorsnede van 24 cm, 22 cm of 20 cm. U hoeft dus niet voor elke pan een aparte deksel mee te nemen, want u heeft aan deze deksel genoeg! De deksel is gemaakt van een combinatie van glas en siliconen. U kunt de siliconen rand met uw blote hand aanraken, want deze wordt niet warm door de hitte van het koken. Het handvat bovenop de deksel kan ingeklapt worden, waardoor hij minder ruimte in beslag neemt. Ook is de deksel compatibel met een VacuBlock-systeem waarmee de deksel op de pan vacuüm gezogen kan worden en alles goed vastgezet wordt. De deksel is te gebruiken in combinatie met diverse pannen van Brunner.

Belangrijkste voordelen

  • Geschikt voor drie formaten
  • Vaatwasmachinebestendig
  • Stoomgat voor drukcompensatie
  • Ruimtebesparende vouwgreep
  • VacuBlock-systeem compatibel
  • Ø 24 /22 /20 cm
Specificaties
Merk Brunner
Serie Corona
EAN code 8022068076942
Primaire kleur Grijs
Extern artikelnummer 0806109N
Breedte (cm) 24
Lengte (cm) 24
Gewicht (kg) 0,38
Deksel Ja
Diameter (mm) 24
Garantie 2 jaar
Keurmerk CE
Materiaal Glas
Materiaal handvat Kunststof
Set Nee

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden