Brunner Corona deksel 24 cm

Art nr. 1190930
Wanneer u gaat kamperen is het belangrijk om zo veel mogelijk ruimte te besparen. U kunt immers maar een beperkt aantal spullen meenemen. Daarom komt de Brunner Corona deksel goed van pas. U kunt hiermee uw eten afgieten, zonder gebruik te maken van een vergiet! Vergietdeksel voor de camping Dit
Adviesverkoopprijs
€ 19,90
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Wanneer u gaat kamperen is het belangrijk om zo veel mogelijk ruimte te besparen. U kunt immers maar een beperkt aantal spullen meenemen. Daarom komt de Brunner Corona deksel goed van pas. U kunt hiermee uw eten afgieten, zonder gebruik te maken van een vergiet!

Vergietdeksel voor de camping

Dit vergietdeksel met een doorsnede van 24 cm komt perfect van pas op uw kampeervakantie. Er zitten gaatjes in, waardoor u uw pan gemakkelijk kunt leeggieten, zonder gebruik van een vergiet. Dit is dus weer een extra item dat u niet hoeft in te pakken. Dankzij de siliconen rand kunt u de deksel met uw blote hand aandrukken. Deze rand wordt namelijk niet warm! De deksel bestaat uit een combinatie van glas en siliconen. Hij is te gebruiken op Brunner-pannen met een doorsnede van 24 cm.

Belangrijkste voordelen

  • Vaatwasserbestendig
  • Siliconen rand wordt niet warm
  • Voorzien van afgietgaten
  • Ø 24 cm
Specificaties
Merk Brunner
Serie Corona
EAN code 8022068076911
Primaire kleur Grijs
Extern artikelnummer 0806103N
Breedte (cm) 24
Lengte (cm) 24
Gewicht (kg) 0,4
Deksel Ja
Diameter (mm) 24
Garantie 2 jaar
Keurmerk CE
Materiaal Glas
Materiaal handvat Kunststof
Set Nee

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden