Mestic waterkoker MWC-200 1,0 L

Art nr. 1505910
Begin je dag op de camping goed met een stomende kop thee. De Mestic waterkoker MWC-200 is met zijn zwarte RVS behuizing ideaal voor de moderne kampeerder. Zet maar liefst vijf koppen thee tegelijkertijd. Compacte camping waterkoker De compacte Mestic waterkoker MWC-200 met houtlook handvat
Adviesverkoopprijs
€ 42,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Begin je dag op de camping goed met een stomende kop thee. De Mestic waterkoker MWC-200 is met zijn zwarte RVS behuizing ideaal voor de moderne kampeerder. Zet maar liefst vijf koppen thee tegelijkertijd.

Compacte camping waterkoker

De compacte Mestic waterkoker MWC-200 met houtlook handvat heeft een luxe uitstraling. Met een inhoud van 1 L heeft dit model genoeg capaciteit om vijf koppen tegelijkertijd te vullen. De zwarte camping waterkoker is draadloos en staat op een 360° bodemplaat. Zo zet je hem in iedere gewenste positie terug. Erg handig als je niet veel ruimte hebt in je kampeervoertuig. Tevens beschikt de kleine waterkoker over een vulstand indicator en een indicatielampje. Dit lampje gaat aan wanneer de waterkoker bezig is en schakelt uit zodra het water op temperatuur is.

Belangrijkste voordelen

  • Automatische afslag
  • Droogkook- en oververhittingsbeveiliging
  • Schakelaar met indicatielampje
  • Vulstand indicator
  • Draadloze theekan met 360° voetstuk
  • Vermogen: 1000 W

Zwarte waterkoker met automatische afslag

Op de meeste campings kun je stroom afnemen, maar het aantal ampère is vaak beperkt. De Mestic waterkoker MWC-200 is vanwege zijn lage wattage (1000 W) ideaal voor op je kampeerplek. Dit model beschikt over meerdere functionaliteiten. De automatische afslag zorgt ervoor dat het apparaat automatisch uitschakelt wanneer het kookpunt is bereikt. Dankzij de droogkook- en oververhittingsbeveiliging schakelt het verwarmingselement automatisch uit als er geen water in het reservoir zit. Zo kun je veilig een kop thee zetten!

Voeg de moderne zwarte waterkoker toe aan jouw kampeeruitrusting en geniet van een kop thee op de camping. Zet de snoerloze koker in iedere gewenste positie terug dankzij het 360° voetstuk.

Specificaties
Merk Mestic
Model MWC-200
EAN code 8712757479825
Primaire kleur Zwart
Secundaire kleur Zilver
Automatisch uitschakelen Ja
Breedte (cm) 13
Hoogte (cm) 21,5
Lengte (cm) 22
Gewicht (kg) 0,865
Droogkookbeveiliging Ja
Garantie 2 jaar
Indicatielampje Ja
Inhoud (L) 1
Kabelopwikkeling Ja
Keurmerk CE
Materiaal RVS
Snoerlengte (m) 0,75
Snoerloze kan Ja
Aansluitspanning 230V AC
Vermogen 1000 W
Stroomverbruik (A) 4,4
Waterniveau indicator Ja
Vermogen 1000 W
Aansluitspanning 230V AC

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden