Mestic wasmachine MW-100

Art nr. 1502260
Ga je vaak kamperen en vind je het fijn om je eigen was te kunnen doen? Dan mag de Mestic wasmachine MW-100 niet ontbreken op de camping. Sluit de watertoevoerslang aan op een kraan en wassen maar. Camping wasmachine met duurzame motor Met de Mestic wasmachine MW-100 ben je niet meer afhankelijk
Adviesverkoopprijs
€ 79,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Ga je vaak kamperen en vind je het fijn om je eigen was te kunnen doen? Dan mag de Mestic wasmachine MW-100 niet ontbreken op de camping. Sluit de watertoevoerslang aan op een kraan en wassen maar.

Camping wasmachine met duurzame motor

Met de Mestic wasmachine MW-100 ben je niet meer afhankelijk van de aanwezige voorzieningen op vakantie. De wastrommel van de wasmachine heeft een capaciteit van 2 kg aan droge was. De duurzame motor van dit apparaat is koolborstelloos, wat betekent dat de anker in de machine voorzien is van een permanente magneet. Hierdoor werkt de motor energiezuiniger, wordt deze minder snel warm en maakt hij minder geluid. Voordeel op voordeel! Ook beschikt de wasmachine over een ingebouwde timer, waarmee je gemakkelijk aangeeft hoe lang de was moet draaien.

Belangrijkste voordelen

  • Capaciteit: 2 kg droge was
  • Stille en energiezuinige motor
  • Instelbare timer (15 min.)
  • Vermogen: 180 W

Hoe werkt de Mestic wasmachine?

De Mestic wasmachine MW-100 is zeer eenvoudig in gebruik. Sluit de watertoevoerslang aan op een kraan en koppel de andere kant aan de wasmachine. Draai de kraan open en laat genoeg water in de kunststof trommel lopen. Voeg vervolgens via de klep het wasmiddel toe. Stel de timer voor erg vuil wasgoed in op 12 of 15 minuten. Na het wassen laat je het water weglopen via de afvoerslang. Wring je kledingstukken uit en leg ze daarna terug in de trommel. Laat de trommel opnieuw vollopen, selecteer de spoeltijd en voer het water na het spoelen af. Wil je deze stappen herhalen? Gebruik dan geen wasmiddel meer.

Met de Mestic wasmachine MW-100 hoef je geen koffers vol kleding mee te nemen. Je wast je kleren voortaan tussendoor op de camping. De MW-100 is de ideale compacte wasmachine voor onderweg.

Specificaties
Merk Mestic
Model MW-100
EAN code 8712757442546
Primaire kleur Blauw
Secundaire kleur Wit
Breedte (cm) 36
Hoogte (cm) 50
Lengte (cm) 35
Gewicht (kg) 5
Garantie 2 jaar
Instelbare timer Ja
Materiaal Kunststof
Aansluitspanning 230V AC
Vermogen 180 W
Type wasmachine Bovenlader
Vulgewicht wassen (kg) 2
Vermogen 180 W
Aansluitspanning 230V AC

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden