Mestic stofzuiger MS-100 230v

Art nr. 1502530
Maak jouw camper, caravan of tent stof- en kruimelvrij met de Mestic stofzuiger MS-100. De stofzuiger sluit je, dankzij de 220-240 V aansluiting, eenvoudig aan op een stopcontact. Handstofzuiger met diverse mondstukken De compacte Mestic stofzuiger MS-100 is handzaam en licht in gewicht. De
Adviesverkoopprijs
€ 43,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Maak jouw camper, caravan of tent stof- en kruimelvrij met de Mestic stofzuiger MS-100. De stofzuiger sluit je, dankzij de 220-240 V aansluiting, eenvoudig aan op een stopcontact.

Handstofzuiger met diverse mondstukken

De compacte Mestic stofzuiger MS-100 is handzaam en licht in gewicht. De kruimeldief weegt slechts 1,5 kg en neemt weinig kostbare ruimte in. De stofzuiger beschikt over een flexibele buis en een grote ronde zuigmond. Daarnaast wordt er een plat mondstuk en een spleetmondstuk meegeleverd. Met het platte mondstuk maak je onder andere meubels, bekleding en kozijnen schoon. Het spleetmondstuk is ideaal voor het zuigen van moeilijk bereikbare plekken. Dankzij de snoerlengte van vijf meter hoef je niet bang te zijn om plekjes te missen.

Belangrijkste voordelen

  • Handzaam en licht in gewicht
  • Inclusief plat- en spleetmondstuk
  • Afneembaar stofreservoir
  • Uitwasbaar filter
  • Snoerlengte: 5 m
  • Vermogen: 600 W

Compacte lichtgewicht stofzuiger

Met de Mestic stofzuiger MS-100 blijft jouw kampeervoertuig gedurende de vakantie heerlijk schoon. De stofzuiger heeft een vermogen van 600 W en is daarmee uitermate geschikt voor op de camping. De stofzuiger is voorzien van een afneembaar stofreservoir in plaats van een stofzuigerzak. Leeg het reservoir, met een inhoud van 0,6 L, met slechts één druk op de knop. In het reservoir bevindt zich een filter dat uitwasbaar is. Vergeet niet om deze zo nu en dan te reinigen.

Dankzij de handzame Mestic stofzuiger MS-100 kun jij jouw kampeervoertuig altijd schoonhouden. De kruimeldief heeft een snoerlengte van vijf meter waarmee je iedere hoekje stof- en kruimelvrij maakt.

Specificaties
Merk Mestic
Model MS-100
EAN code 8712757449767
Primaire kleur Blauw
Secundaire kleur Blauw
Breedte (cm) 13
Hoogte (cm) 15,5
Lengte (cm) 35,5
Gewicht (kg) 1,6
Filter uitwasbaar Ja
Garantie 2 jaar
Kabelopwikkeling Nee
Keurmerk CE
Oplaadbaar Nee
Snoerlengte (m) 0,5
Soort filter Hepa filter
Stof vol indicator Nee
Aansluitspanning 230V AC
Vermogen 600 W
Telescopische steel Nee
Type stofopvang Stofbak
Zuigkracht regeling Nee
Vermogen 600 W
Aansluitspanning 230V AC

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden