Mestic waterkoker MWC-120 0,8 L

Art nr. 1502310
Een camping waterkoker komt altijd van pas! Met de compacte Mestic waterkoker MWC-120 zet je maar liefst driekoppen thee tegelijkertijd. Je herkent de waterkoker aan zijn witte aluminium behuizing en lange schenktuit. Compacte waterkoker met lange schenktuit De draadloze Mestic waterkoker
Adviesverkoopprijs
€ 32,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Een camping waterkoker komt altijd van pas! Met de compacte Mestic waterkoker MWC-120 zet je maar liefst driekoppen thee tegelijkertijd. Je herkent de waterkoker aan zijn witte aluminium behuizing en lange schenktuit.

Compacte waterkoker met lange schenktuit

De draadloze Mestic waterkoker MWC-120 is dankzij zijn lage wattage ideaal voor op de camping. Hij heeft een vermogen van 800 W en een inhoud van 0,8 L. Deze aluminium waterkoker heeft een klassieke schenktuit waarmee nauwkeurig schenken geen probleem is. De reiswaterkoker beschikt over een indicatielampje waaraan je kunt zien of de theekoker aan of uit staat. De automatische afslag zorgt ervoor dat het apparaat automatisch afslaat wanneer het water kookt. De draadloze waterkoker staat op een 360° bodemplaat. Hierdoor is de MWC-120 van Mestic in iedere gewenste positie terug te zetten.

Belangrijkste voordelen

  • Automatische afslag
  • Droogkookbeveiliging
  • Indicatielampje
  • Vermogen: 800 W
  • Inhoud: 0,8 L

Reiswaterkoker met droogkookbeveiliging

Een lekkere kop thee bij het ontbijt zet je gemakkelijk met de Mestic waterkoker MWC-120. Dit model heeft genoeg capaciteit om drie koppen per keer te vullen. De compacte waterkoker is tevens uitgerust met droogkookbeveiliging. Dit betekent dat het verwarmingselement automatisch uitschakelt als er geen water meer in het reservoir zit. Hierdoor kook jij op een veilig manier water.

Ook op de camping zet je eenvoudig heet water dankzij de Mestic waterkoker MWC-120. Hij is uitgerust met een klassieke schenktuit waarmee je erg nauwkeurig kunt schenken. Bovendien is de waterkoker draadloos en heb je bij het uitschenken dus geen last van een snoer dat in de weg hangt.

Specificaties
Merk Mestic
Model MWC-120
EAN code 8712757442591
Primaire kleur Wit
Secundaire kleur Zwart
Automatisch uitschakelen Ja
Breedte (cm) 12
Hoogte (cm) 18,5
Lengte (cm) 21,5
Gewicht (kg) 0,7
Droogkookbeveiliging Ja
Garantie 2 jaar
Indicatielampje Ja
Inhoud (L) 0,8
Kabelopwikkeling Ja
Materiaal Aluminium
Snoerlengte (m) 0,8
Snoerloze kan Ja
Aansluitspanning 230V AC
Vermogen 800 W
Stroomverbruik (A) 3,47
Waterniveau indicator Nee
Vermogen 800 W
Aansluitspanning 230V AC
Aansluitspanning 230V AC

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden