Mestic wasmachine centrifuge MW-120

Art nr. 1502270
Een wasje draaien op de camping doet u met de Mestic wasmachine MW-120. Zo kunt u waar u ook bent genieten van frisse en schone kleding. Zelfs als u ergens kampeert waar geen faciliteiten zijn! Wassen waar u maar wilt! De Mestic MW-120 is een combinatie van een wasmachine en een centrifuge. Dit
Adviesverkoopprijs
€ 149,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Een wasje draaien op de camping doet u met de Mestic wasmachine MW-120. Zo kunt u waar u ook bent genieten van frisse en schone kleding. Zelfs als u ergens kampeert waar geen faciliteiten zijn!

Wassen waar u maar wilt!

De Mestic MW-120 is een combinatie van een wasmachine en een centrifuge. Dit model is dankzij zijn lichte gewicht en compacte formaat ideaal om mee op reis te nemen. De miniwasmachine heeft een duurzame motor waarmee u 3,5 kg aan droge was kunt wassen. Vervolgens kunt u uw was ook meteen drogen. In de Mestic MW-120 wasmachine centrifuge kunt u natte was met een gewicht van 1,5 kg drogen. De motor van deze combi wasmachine is koolborstelloos, wat betekent dat de anker in de machine is voorzien van een permanente magneet. De motor werkt hierdoor energiezuinig, wordt minder snel warm en maakt minder geluid.

Belangrijkste voordelen

  • Wasmachine/centrifuge combinatie
  • Capaciteit wasmachine: 3,5 kg droge was
  • Capaciteit centrifuge: 1,5 kg natte was
  • Makkelijk te vervoeren door licht gewicht
  • Energiezuinig

Hoe werkt de Mestic wasmachine?

De Mestic wasmachine is zeer eenvoudig in gebruik. U sluit de watertoevoerslang aan op een kraan en koppelt de andere kant aan de wasmachine. Dan draait u de kraan open en laat u genoeg water in de kunststof trommel lopen. Voeg vervolgens via de klep het wasmiddel toe. De wasmachine heeft een ingebouwde timer, waarmee u gemakkelijk aan kunt geven hoe lang de was moet duren. Stel hem voor erg vuil wasgoed in op 12 of 15 minuten. Draai de knop na het wassen naar ‘drain’ om het vuile water af te voeren. Wring het wasgoed uit met de spintimer en selecteer een spoeltijd.

De combi wasmachine is ideaal als u langere tijd op de camping staat, maar is dankzij zijn compacte formaat ook handig voor bijvoorbeeld een studentenkamer! Profiteer van het gemak van deze multifunctionele wasmachine.

Specificaties
Merk Mestic
Model MW-120
EAN code 8712757442553
Primaire kleur Blauw
Secundaire kleur Wit
Breedte (cm) 38
Hoogte (cm) 61
Lengte (cm) 59
Gewicht (kg) 10,6
Garantie 2 jaar
Instelbare timer Ja
Materiaal Kunststof
Aansluitspanning 230 AC
Vermogen 250 W
Type wasmachine Bovenlader
Vulgewicht wassen (kg) 3,5

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden