Mestic wasmachine centrifuge MW-120

Art nr. 1502270
Ga je vaak kamperen en vind je het fijn om op de camping zelf te kunnen wassen? Met de Mestic wasmachine centrifuge MW-120 kan dat! Deze wasmachine/centrifuge combinatie is dankzij zijn lichte gewicht ideaal om mee te nemen op reis. Combinatie van een camping wasmachine en centrifuge De Mestic
Adviesverkoopprijs
€ 129,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Ga je vaak kamperen en vind je het fijn om op de camping zelf te kunnen wassen? Met de Mestic wasmachine centrifuge MW-120 kan dat! Deze wasmachine/centrifuge combinatie is dankzij zijn lichte gewicht ideaal om mee te nemen op reis.

Combinatie van een camping wasmachine en centrifuge

De Mestic wasmachine centrifuge MW-120 werkt op basis van een pulsator. De motor bevindt zich onderin de wastrommel en drijft het water aan. De waterstroom zorgt ervoor dat de kleding (maximaal 3,5 kg) in de trommel beweegt. De wasmachine beschikt over twee wasprogramma’s: fijne en normale was. Kies het gewenste programma en voeg zelf wasmiddel toe. Jouw kleding is in een mum van tijd schoon. Vervolgens kun je jouw natte was met een gewicht van maximaal 1,5 kg uitwringen in de centrifuge. Dit verkort de droogtijd van jouw kleding aanzienlijk. Deze wasmachine/centrifuge combinatie is ideaal voor wanneer je op vakantie gaat. Hij is licht in gewicht, compact én energiezuinig.  

Belangrijkste voordelen

  • 2 wasprogramma’s en een centrifuge-functie
  • Capaciteit wasmachine: 3,5 kg droge was
  • Capaciteit centrifuge: 1,5 kg natte was
  • Stille en energiezuinige motor
  • Instelbare timer (15 min.)
  • Vermogen: 250 W / 120 W (wassen / centrifugeren)

Hoe werkt de Mestic wasmachine?

De Mestic wasmachine centrifuge MW-120 is zeer eenvoudig in gebruik. Sluit de watertoevoerslang aan op een kraan en koppel de andere kant aan de wasmachine. Draai de kraan open en laat genoeg water in de kunststof trommel lopen. Je kunt de trommel ook eenvoudig vullen met een gieter of emmer. Voeg vervolgens via de klep het wasmiddel toe. De wasmachine heeft een ingebouwde timer, waarmee je gemakkelijk aangeeft hoe lang de was moet duren. Stel hem voor erg vuil wasgoed in op 12 of 15 minuten. Draai de knop na het wassen naar ‘drain’ om het vuile water af te voeren. Wring het wasgoed uit met de spintimer en selecteer een spoeltijd.

De combi wasmachine is uitermate geschikt voor op de camping, maar is vanwege zijn compacte formaat ook handig voor bijvoorbeeld een studentenkamer! Dankzij de ingebouwde timer kun je normale was en vuile was goed schoon krijgen.

Specificaties
Merk Mestic
Model MW-120
EAN code 8712757442553
Primaire kleur Blauw
Secundaire kleur Wit
Breedte (cm) 37
Hoogte (cm) 61
Lengte (cm) 57
Gewicht (kg) 10,6
Garantie 2 jaar
Instelbare timer Ja
Materiaal Kunststof
Aansluitspanning 230V AC
Vermogen 250 W
Type wasmachine Bovenlader
Vulgewicht wassen (kg) 3,5
Aantal wasprogramma's 3
Vermogen 250 W
Aansluitspanning 230V AC

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden