Manor House pelletkachel Durby 6

Art nr. 5958470
Wilt u genieten van een gezellig vuurtje in huis? Kijk dan eens naar de mooie pelletkachels van Manor House. Deze kachels branden niet op hout, maar op CO2-neutrale pelletkorrels. Hierdoor vindt er een schonere verbranding plaats met weinig rookontwikkeling. Sfeervol genieten Pelletkachel Durby
Adviesverkoopprijs
€ 1.349,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Wilt u genieten van een gezellig vuurtje in huis? Kijk dan eens naar de mooie pelletkachels van Manor House. Deze kachels branden niet op hout, maar op CO2-neutrale pelletkorrels. Hierdoor vindt er een schonere verbranding plaats met weinig rookontwikkeling.

Sfeervol genieten

Pelletkachel Durby 6 is minder belastend voor het milieu dan een traditionele houtkachel. Hij voldoet dan ook aan de EcoDesign wetgeving. Via het luchtrooster aan de bovenkant van de pelletkachel wordt de warmte door uw woning verspreid. Met een vermogen van 5,8 kW kan de kachel ruimtes tot wel 145 m3 verwarmen! De Durby 6 is strak afgewerkt en zwart van kleur, waardoor de vlammen mooi uitkomen. Deze kunt u bewonderen door het kijkvenster aan de voorkant van de kachel. Ten slotte is de Durby 6 gemakkelijk te bedienen. Met het simpele bedieningspaneel stelt u de thermostaat op de gewenste temperatuur in en de rest gaat vanzelf. Dankzij de meegeleverde wifi-module kunt u de pelletkachel zelfs met een app op uw smartphone bedienen.

Belangrijkste voordelen

  • Afmetingen: 83,5 x 46,5 x 45 cm (hxbxd)
  • Warmtecapaciteit: 5,8 kW
  • Geschikt voor ruimtes tot 145 m3
  • Rendement: 93,4%
  • Tankinhoud van 11 kg; 19 branduren

Een milieubewuste keuze

De pellets waar de Manor House pelletkachels op branden zijn gemaakt van geperste houtkorrels. Deze CO2-neutrale brandstof is veel zuiniger dan een gewone open haard. Bij pelletkachels wordt wel zo’n 90% van de energie nuttig gebruikt, terwijl dit bij een open haard maar 10% is. Wanneer u de Durby 6 aanschaft, kunt u er meteen een aansluitset bij bestellen waarmee u hem gemakkelijk zelf kunt aansluiten. De ingebruiksstelling door een specialist (t.w.v. € 200) is bij de prijs inbegrepen. De aansluiting van uw pelletkachel wordt gecontroleerd, de kachel wordt juist ingesteld en u krijgt een uitgebreide uitleg over de bediening. Zo kunt u in alle veiligheid genieten van uw haardvuur!

Met de Durby 6 geniet u van heerlijke warmte en sfeervolle vlammen. Elke avond wordt onvergetelijk met dit gezellige haardvuur!

Specificaties
Merk Manor House
Model Durby
EAN code 8712757463992
Primaire kleur Zwart
Afstandbediening Ja
Brandstof Pellets
Breedte (cm) 46,5
Diepte (cm) 45
Hoogte (cm) 83,5
Gewicht (kg) 45
Diameter aansluiting rookkanaal (mm) 80
Energielabel A+
Garantie 2 jaar
Geschikt voor ruimtes tot (m³) 145
Keurmerk CE
Materiaal Metaal
Rendement (%) 93,4
Vermogen 5,8 kW
Tankinhoud (L) 11
WiFi Ja

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden