Livn pelletkachel Ulvik 8

Art nr. 5958410
Wil je op een duurzame manier genieten van een rustgevende vlammen in huis? De pelletkachels van Livn zijn hiervoor perfect. Deze kachels gebruiken efficiënte pelletkorrels als brandstof. Rustgevend haardvuur De Ulvik brandt op pelletkorrels. Deze geperste houtkorrels hebben een schone
Adviesverkoopprijs
€ 1.499,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Wil je op een duurzame manier genieten van een rustgevende vlammen in huis? De pelletkachels van Livn zijn hiervoor perfect. Deze kachels gebruiken efficiënte pelletkorrels als brandstof.

Rustgevend haardvuur

De Ulvik brandt op pelletkorrels. Deze geperste houtkorrels hebben een schone verbranding met weinig rookontwikkeling. Dit zorgt voor een lage CO2-uitstoot. De kachel voldoet hiermee aan de EcoDesign wetgeving. De warmte die door de verbranding ontstaat, wordt via het luchtrooster in huis verspreid. De kachel is met een vermogen van 7,5 kW geschikt om ruimtes tot wel 200 m3 te verwarmen. De pelletkachel heeft een landelijk ontwerp met een matte zwarte afwerking. De Ulvik is hierdoor een echte blikvanger! De kachel heeft een kijkvenster aan de voorkant, waardoor de vlammen goed te bewonderen zijn. Daarnaast is de gebruiksvriendelijke Ulvik eenvoudig te bedienen. Met het bedieningspaneel stel je de thermostaat zo op de gewenste temperatuur in én de rest gaat vanzelf! Dankzij de meegeleverde Wi-Fi module is het zelfs mogelijk om de kachel met een app te bedienen.

Belangrijkste voordelen

  • Afmetingen: 92 x 44 x 45 cm (hxbxd)
  • Warmtecapaciteit: 7,5 kW
  • Geschikt voor ruimtes tot 200 m³
  • Rendement: 92,7%
  • Tankinhoud van 13 kg; 22 branduren

Een milieubewuste keuze

De pellets waar onze Livn pelletkachels op branden, zijn gemaakt van het restafval van gezaagde houtblokken. Deze samengeperste houtkorrels heten pelletkorrels. Deze brandstof is veel zuiniger, dan het hout waar een gewone open haard op brand. Als je overstapt van een open haard naar een pelletkachel, dan reduceer je een aanzienlijke hoeveelheid CO2-uitstoot. Bij pelletkachels wordt wel zo’n 90% van de energie nuttig gebruikt, terwijl dit bij een open haard maar 10% is. Kijk als je de Ulvik aanschaft ook naar de aansluitset. Hiermee is de aansluiting van de kachel een eenvoudige klus. De pelletkachel is ook gemakkelijk op een bestaande schoorsteen aan te sluiten. De ingebruikstelling t.w.v. €200,- zit bij de prijs inbegrepen. Hierbij wordt de aansluiting gecontroleerd, de kachel wordt juist ingesteld en je krijgt een uitgebreide uitleg over de bediening. Zo geniet je in alle veiligheid van het vuur!

Met de Ulvik geniet je van heerlijke warmte en sfeervolle vlammen. Dankzij het hoge rendement en het landelijke design is deze kachel de ideale toevoeging aan jouw woonkamer!

Specificaties
Merk Livn
Model Ulvik
EAN code 8712757458615
Primaire kleur Zwart
Afstandbediening Ja
Breedte (cm) 43,7
Diepte (cm) 47
Hoogte (cm) 92
Gewicht (kg) 82
Diameter aansluiting rookkanaal (mm) 80
Energielabel A+
Garantie 2 jaar
Geschikt voor ruimtes tot (m³) 200
Rendement (%) 93
Tankinhoud (L) 13
WiFi Ja

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden