Livn pelletkachel Ulvik 10

Art nr. 5958450
Wil je op een duurzame manier genieten van een rustgevende vlammen in huis? De pelletkachels van Livn zijn hiervoor perfect. Deze kachels gebruiken efficiënte pelletkorrels als brandstof. De Ulvik 10 is hoger dan zijn voorganger, waardoor hij een flink vermogen heeft. Rustgevend haardvuur De
Adviesverkoopprijs
€ 1.699,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Wil je op een duurzame manier genieten van een rustgevende vlammen in huis? De pelletkachels van Livn zijn hiervoor perfect. Deze kachels gebruiken efficiënte pelletkorrels als brandstof. De Ulvik 10 is hoger dan zijn voorganger, waardoor hij een flink vermogen heeft.

Rustgevend haardvuur

De Ulvik 10 gebruikt pelletkorrels als brandstof. Deze geperste houtkorrels hebben een schone verbranding met weinig rookontwikkeling. Dit zorgt voor een lage CO2-uitstoot. De kachel voldoet hiermee aan de EcoDesign wetgeving. De warmte die door de verbranding ontstaat, wordt via het luchtrooster in huis verspreid. De kachel is met een vermogen van 9,1 kW geschikt om ruimtes tot wel 230 m3 te verwarmen. De pelletkachel heeft een landelijk ontwerp met een matzwarte afwerking. De Ulvik 10 is hierdoor een echte blikvanger! De kachel heeft een kijkvenster aan de voorkant, waardoor de vlammen goed te bewonderen zijn. Daarnaast is de gebruiksvriendelijke Ulvik 10 eenvoudig te bedienen. Met het bedieningspaneel stel je de thermostaat zo op de gewenste temperatuur in én de rest gaat vanzelf! Dankzij de meegeleverde Wi-Fi module is het zelfs mogelijk om de kachel met een app te bedienen.

Belangrijkste voordelen

  • Afmetingen: 110 x 44 x 45 cm (hxbxd)
  • Warmtecapaciteit: 9,1 kW
  • Geschikt voor ruimtes tot 230 m³
  • Rendement: 92,7%

Een milieubewuste keuze

De pellets waar onze Livn pelletkachels op branden, zijn gemaakt van het restafval van gezaagde houtblokken. Deze samengeperste houtkorrels heten pelletkorrels. Deze brandstof is veel zuiniger, dan het hout waar een gewone open haard op brand. Als je overstapt van een open haard naar een pelletkachel, dan reduceer je een aanzienlijke hoeveelheid CO2-uitstoot. Bij pelletkachels wordt wel zo’n 90% van de energie nuttig gebruikt, terwijl dit bij een open haard maar 10% is. Kijk als je de Ulvik 10 aanschaft ook naar de aansluitset. Hiermee is de aansluiting van de kachel een eenvoudige klus. De pelletkachel is ook gemakkelijk op een bestaande schoorsteen aan te sluiten. De ingebruikstelling t.w.v. €200,- zit bij de prijs inbegrepen. Hierbij wordt de aansluiting gecontroleerd, de kachel wordt juist ingesteld en je krijgt een uitgebreide uitleg over de bediening. Zo geniet je in alle veiligheid van het vuur!

Met de Ulvik 10 geniet je van heerlijke warmte en sfeervolle vlammen. Dankzij het hoge rendement en het landelijke design is deze kachel de ideale toevoeging aan jouw woonkamer!

Specificaties
Merk Livn
Model Tromvik
EAN code 8712757463985
Primaire kleur Zwart
Afstandbediening Ja
Brandstof Pellets
Breedte (cm) 44
Hoogte (cm) 102
Lengte (cm) 45
Gewicht (kg) 85
Diameter aansluiting rookkanaal (mm) 80
Energielabel A+
Garantie 2 jaar
Geschikt voor ruimtes tot (m³) 230
Keurmerk CE
Materiaal Metaal
Rendement (%) 92,7
Vermogen 9,5 kW
WiFi Ja
Vermogen 9,5 kW

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden