Livn pelletkachel Stavanger 6

Art nr. 5958400
Wil je op een milieuvriendelijke manier genieten van een gezellig vuurtje in huis? De pelletkachels van Livn zijn dé oplossing. Deze kachels branden op schone pelletkorrels, wat zorgt voor een lage impact op het klimaat. Sfeervol genieten De Stavanger brandt op efficiënte pelletkorrels. Dit
Adviesverkoopprijs
€ 1.449,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Wil je op een milieuvriendelijke manier genieten van een gezellig vuurtje in huis? De pelletkachels van Livn zijn dé oplossing. Deze kachels branden op schone pelletkorrels, wat zorgt voor een lage impact op het klimaat.

Sfeervol genieten

De Stavanger brandt op efficiënte pelletkorrels. Dit leidt tot een schone verbranding met weinig rookontwikkeling. De kachel voldoet hiermee aan de EcoDesign wetgeving. De warmte wordt via het luchtrooster aan de bovenkant van de pelletkachel door de woning verspreid. Met een vermogen van 5,8 kW is de kachel geschikt om ruimtes tot wel 145 m3 te verwarmen. De pelletkachel heeft een modern design met een strakke zwarte afwerking. Hierdoor is het een echte eyecatcher! De vlammen bewonder je door het kijkvenster aan de voorkant van de kachel. Daarnaast is de gebruiksvriendelijke Stavanger gemakkelijk te bedienen. Met het bedieningspaneel stel je de thermostaat zo op de gewenste temperatuur in én de rest gaat vanzelf! Dankzij de meegeleverde Wi-Fi module is het zelfs mogelijk om de kachel met een app te bedienen.

Belangrijkste voordelen

  • Afmetingen: 76 x 42,7 x 44 cm (hxbxd)
  • Warmtecapaciteit: 5,8 kW
  • Geschikt voor ruimtes tot 145 m3
  • Rendement: 93,3%
  • Tankinhoud van 11 kg; 19 branduren

Een milieubewuste keuze

De pellets waar onze Livn pelletkachels op branden, zijn gemaakt van het restafval van gezaagde houtblokken. Deze samengeperste houtkorrels heten pelletkorrels. Deze brandstof is veel zuiniger, dan het hout waar een gewone open haard op brand. Als je overstapt van een open haard naar een pelletkachel, dan reduceer je een aanzienlijke hoeveelheid CO2-uitstoot. Bij pelletkachels wordt wel zo’n 90% van de energie nuttig gebruikt, terwijl dit bij een open haard maar 10% is. Kijk als je de Stavanger aanschaft ook naar de aansluitset. Hiermee is de aansluiting van de kachel een eenvoudige klus. De pelletkachel is ook gemakkelijk op een bestaande schoorsteen aan te sluiten. De ingebruikstelling t.w.v. €200,- zit bij de prijs inbegrepen. Hierbij wordt de aansluiting gecontroleerd, de kachel wordt juist ingesteld en je krijgt een uitgebreide uitleg over de bediening. Zo geniet je in alle veiligheid van het vuur!

Met de Stavanger geniet je van heerlijke warmte en sfeervolle vlammen. Dankzij het hoge rendement en het moderne design is deze kachel de ideale toevoeging aan jouw woonkamer!

Specificaties
Merk Livin'flame
Model Stavanger
EAN code 8712757458592
Primaire kleur Zwart
Afstandbediening Nee
Breedte (cm) 42,7
Diepte (cm) 44
Hoogte (cm) 76
Gewicht (kg) 45
Diameter aansluiting rookkanaal (mm) 80
Energielabel A+
Garantie 2 jaar
Geschikt voor ruimtes tot (m³) 145
Rendement (%) 93
Tankinhoud (L) 11
WiFi Ja

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden