Livn pelletkachel Liland 8

Art nr. 5958420
Een pelletkachel is het duurzame alternatief van de houtkachel en is net zo gezellig. Deze kachels branden op schone pelletkorrels. De Liland heeft ruime afmetingen, waardoor hij een groot vermogen heeft. Gezelligheid rond de kachel Onze Liland is een pelletkachel en brandt dus op pelletkorrels.
Adviesverkoopprijs
€ 2.199,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Een pelletkachel is het duurzame alternatief van de houtkachel en is net zo gezellig. Deze kachels branden op schone pelletkorrels. De Liland heeft ruime afmetingen, waardoor hij een groot vermogen heeft.

Gezelligheid rond de kachel

Onze Liland is een pelletkachel en brandt dus op pelletkorrels. Dit kenmerkt zich door de schone verbranding met weinig rookontwikkeling, wat zorgt voor een laag CO2-uitstoot. De Liland voldoet hiermee aan de EcoDesign 2022 wetgeving. De kachel verspreidt de warmte via het luchtrooster aan de bovenkant. Met een vermogen van 7,5 kW verwarmt de kachel ruimtes tot wel 200 m³. Daarnaast is de gebruiksvriendelijke Liland eenvoudig te bedienen. Met het bedieningspaneel stel je de thermostaat zo op de gewenste temperatuur in én de rest gaat vanzelf! Dankzij de meegeleverde Wi-Fi module is het zelfs mogelijk om de kachel met een app te bedienen. De halfronde pelletkachel heeft een modern ontwerp met een matzwarte afwerking. De kachel heeft een kijkvenster aan de voorkant. Hier zijn de vlammen goed te bewonderen. Onze pelletkachel is het gezellige middelpunt van iedere kamer!

Belangrijkste voordelen

  • Afmetingen: 87 x 53 x 51 cm (hxbxd)
  • Warmtecapaciteit: 7,5 kW
  • Geschikt voor ruimtes tot 200 m³
  • Rendement: 92,7%
  • Tankinhoud van 13 kg; 22 branduren

Een milieubewuste keuze

De pellets waar onze Livn pelletkachels op branden, zijn gemaakt van het restafval van gezaagde houtblokken. Deze samengeperste houtkorrels heten pelletkorrels. Deze brandstof is veel zuiniger, dan het hout waar een gewone open haard op brand. Als je overstapt van een open haard naar een pelletkachel, dan reduceer je een aanzienlijke hoeveelheid CO2-uitstoot. Bij pelletkachels wordt wel zo’n 90% van de energie nuttig gebruikt, terwijl dit bij een open haard maar 10% is. Kijk als je de Liland aanschaft ook naar de aansluitset. Hiermee is de aansluiting van de kachel een eenvoudige klus. De pelletkachel is ook gemakkelijk op een bestaande schoorsteen aan te sluiten. De ingebruikstelling t.w.v. €200,- zit bij de prijs inbegrepen. Hierbij wordt de aansluiting gecontroleerd, de kachel wordt juist ingesteld en je krijgt een uitgebreide uitleg over de bediening. Zo geniet je in alle veiligheid van het vuur!

Met de Liland geniet je van heerlijke warmte en sfeervolle vlammen. Dankzij het hoge rendement en het landelijke design is deze kachel de ideale toevoeging aan jouw woonkamer!

Specificaties
Merk Livin'flame
Model Liland
EAN code 8712757458622
Primaire kleur Zwart
Afstandbediening Ja
Breedte (cm) 52,5
Diepte (cm) 47,5
Hoogte (cm) 86,5
Gewicht (kg) 82
Diameter aansluiting rookkanaal (mm) 80
Energielabel A+
Garantie 2 jaar
Geschikt voor ruimtes tot (m³) 200
Rendement (%) 93
Tankinhoud (L) 13
WiFi Ja

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden