Livn schoorsteenveegset Ø 80 mm 3 meter

Art nr. 5958540
Voor de meeste mensen is het vegen van het rookkanaal van je pelletkachel niet het meest favoriete klusje, maar het is essentieel om een schoorsteenbrand te voorkomen. Daarnaast zorgt het voor lagere stookkosten en minder CO2-uitstoot. Met de complete Livn schoorsteenveegset heb je in een
Adviesverkoopprijs
€ 29,99
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Voor de meeste mensen is het vegen van het rookkanaal van je pelletkachel niet het meest favoriete klusje, maar het is essentieel om een schoorsteenbrand te voorkomen. Daarnaast zorgt het voor lagere stookkosten en minder CO2-uitstoot. Met de complete Livn schoorsteenveegset heb je in een handomdraai het rookkanaal van je pelletkachel veilig en schoon.

Toepasbaar op Ø 80 mm rookkanalen

De Livn schoorsteenveegset is een onmisbaar accessoire voor het onderhoud van je pelletkachel. Schoorsteen vegen is belangrijk om een schoorsteenbrand te voorkomen. Daarbij zorgt het ook voor lagere stookkosten en minder CO2-uitstoot. Duurzaam en goed voor de portemonnee! De set bestaat uit een borstel en een kabel. De borstel is toepasbaar op rookkanalen met een diameter van 80 mm. De kabel bestaat uit een stevig ijzeren draad, die voorzien is van een plastic coating. Met een kabellengte van 3 m kun je overal makkelijk bijkomen. Daarbij is de kop voorzien van een veer, waardoor je de schoorsteenveger soepel door de bochten beweegt. Houd met de Livn schoorsteenveegset het rookkanaal van je pelletkachel veilig en schoon.

Belangrijkste voordelen

  • Toepasbaar op Ø 80 mm rookkanalen
  • Kop voorzien van veer
  • Geschikt voor pelletkachels
  • Lengte: 3 m
Specificaties
Merk Livn
EAN code 8712757464104
Primaire kleur Zwart
Secundaire kleur Blauw
Breedte (cm) 8
Lengte (cm) 300
Gewicht (kg) 0,34
Diameter (mm) 80
Garantie 2 jaar
Materiaal IJZER

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden