Livin'flame pellets EN+ A1 / DIN+ 10kg

Art nr. 5958500
De pellets van Livin’flame zijn geschikt voor alle Livin’flame kachels en overige pelletkachels die functioneren op pellets met een diameter van 6 mm. Met deze efficiënte vorm van brandstof voorzie je jouw kachel van een gezellig, knapperend vuurtje. Milieuvriendelijke brandstof Pellets bestaan
Adviesverkoopprijs
€ 4,79
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

De pellets van Livin’flame zijn geschikt voor alle Livin’flame kachels en overige pelletkachels die functioneren op pellets met een diameter van 6 mm. Met deze efficiënte vorm van brandstof voorzie je jouw kachel van een gezellig, knapperend vuurtje.

Milieuvriendelijke brandstof

Pellets bestaan uit geperste houtkorrels. Als hout gezaagd wordt, dan komen er houtsnippers vrij. Deze snippers worden gebruikt voor het maken van pellets. Dit restafval is op deze manier nuttig hergebruikt. Dat maakt de pellets positief voor het milieu en de economie. De snippers zijn onder hoge druk tot korrels samengeperst. Hierdoor hebben ze een hogere energiewaarde dan een blok hout. Het rendement van een pelletkachel is zo’n 93%. Daarnaast is ook de verbranding ervan schoner, want er komt minder as bij vrij. Hierdoor wordt het kijkvenster van de kachel ook minder vervuild. De emissie van fijnstof is bij pellets ongeveer één vijfde van de verbranding van hout, waardoor de lucht in de ruimte veel schoner blijft.

Belangrijkste kenmerken

  • Pelletsoort Ø: 6 mm x L30 mm
  • Lengte: 3,15 < L ≤ 40 mm
  • Bulkdichtheid: 600 ≤ BD ≤ 750 kg/m3

De Livin’flame pellets zijn milieuvriendelijk. Daarnaast zijn ze Enplus A1 en DINplus gecertificeerd. Hiermee voldoen de pellets aan de hoogste productkwaliteitseisen én staan ze voor schoon, onbehandeld hout zonder toevoegingen, mét een hoog rendement.

Specificaties
Merk Livin'flame
EAN code 8712757458639
Primaire kleur Bruin
Garantie 2 jaar

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden