Livn luchtreiniger 350 Plus

Art nr. 3500010
Verbeter de luchtkwaliteit in huis met de Livn luchtreiniger 350 Plus. De luchtreiniger met ionisator haalt nare geuren, bacteriën en allergenen uit de lucht in ruimtes van 20 tot 40 m². Dankzij de WiFi functie in combinatie met de Livn app bestuur je de luchtzuiveraar eenvoudig met je smartphone.
Adviesverkoopprijs
€ 399,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Verbeter de luchtkwaliteit in huis met de Livn luchtreiniger 350 Plus. De luchtreiniger met ionisator haalt nare geuren, bacteriën en allergenen uit de lucht in ruimtes van 20 tot 40 m². Dankzij de WiFi functie in combinatie met de Livn app bestuur je de luchtzuiveraar eenvoudig met je smartphone.

Luchtreiniger met ionisator

De Livn luchtreiniger 350 Plus filtert onder andere rook, stofdeeltjes, bacteriën en allergenen uit de lucht in ruimtes van 20 tot 40 m². Een letterlijke verademing voor mensen met hooikoorts of andere allergieën. De luchtreiniger beschikt tevens over een ionisator. Wanneer je deze functie aanzet, verzwaren luchtverontreinigingen en zakken ze naar de grond. Zo adem je alleen nog schone lucht in! Ook het elimineren van nare of overheersende geuren gaat de luchtreiniger met HEPA filter gemakkelijk af. Denk aan kookluchtjes of de geur van een huisdier. De 3-in-1 HEPA, koolstof en antibacteriële vervangingsfilter is eenvoudig na te bestellen. De luchtververser geeft bovendien zelf aan wanneer dit nodig is. De hoofdfilter, die met name stof en haren opvangt, is wasbaar en kan daardoor hergebruikt worden. Bovendien heeft de luchtreiniger een clean air delivery rate (CADR) van 350 m³/u. Er wordt dus 350 m³ lucht per uur gereinigd. Hoe hoger de CADR, hoe sneller de lucht in de kamer gereinigd wordt.

Belangrijkste voordelen

  • Verwijdert o.a. geur, rook, stofdeeltjes, bacteriën en allergenen
  • Verbetert de luchtkwaliteit d.m.v. ionisatie
  • Geschikt voor ruimtes van 20-40 m² (CADR 350 m³/h)
  • Met WiFi voor bediening via de Livn app
  • Geluidsniveau (min-max): 35-64 dB
  • Afmetingen: 42x21x49,6 cm (lxbxh)

Bediening en slimme functies via je smartphone

De Livn luchtreiniger 350 Plus beschikt over een WiFi functie. Zo bedien je hem met de gratis Livn app eenvoudig met je smartphone én stel je slimme functies in. Met een druk op de knop stel je via je smartphone onder andere de drie reinigingssnelheden, timerfunctie of het kinderslot in. Dit kan ook via het LED bedieningspaneel. Aan de indicatieverlichting van de luchtkwaliteitssensor (groen - blauw - rood) zie je in een oogopslag hoe de luchtkwaliteit in huis ervoor staat. Staat de luchtreiniger met ionisator ingesteld op de automatische stand? Dan bepaalt hij de reinigingssnelheid op basis van de waargenomen luchtkwaliteit. Met de slaapfunctie houd je de luchtkwaliteit ook op peil als je gaat slapen. Het luchtzuiveringsapparaat blaast dan zachtjes schone lucht uit, terwijl de verlichting deels tot volledig gedoofd wordt.

Zeg dag tegen nare geuren, bacteriën en allergenen in huis met de Livn luchtreiniger 350 Plus. Deze ioniserende luchtreiniger houdt de luchtkwaliteit in huis op peil. Bedien hem eenvoudig via het LED bedieningspaneel of met je smartphone. De bijbehorende 3-in-1 vervangingsfilters zijn eenvoudig na te bestellen.

Specificaties
Merk Livn
Serie Plus
EAN code 8712757476923
Primaire kleur Wit
Secundaire kleur Blauw
Breedte (cm) 42
Diepte (cm) 21
Hoogte (cm) 49,6
Gewicht (kg) 8,5
Garantie 2 jaar
Geschikt voor ruimtes tot (m³) 100
Instelbare timer Ja
Keurmerk CE
Soort filter Hepa filter

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden