Livn luchtreiniger 150 Basic

Art nr. 3500000
Zeg dag tegen nare geuren, bacteriën en allergenen in huis met de Livn luchtreiniger 150 Basic. Deze compacte luchtreiniger is geschikt voor ruimtes van 10 tot 18 m². Dankzij de luchtkwaliteitssensor met indicatieverlichting weet jij razendsnel hoe de luchtkwaliteit ervoor staat. Luchtreiniger met
Adviesverkoopprijs
€ 139,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Zeg dag tegen nare geuren, bacteriën en allergenen in huis met de Livn luchtreiniger 150 Basic. Deze compacte luchtreiniger is geschikt voor ruimtes van 10 tot 18 m². Dankzij de luchtkwaliteitssensor met indicatieverlichting weet jij razendsnel hoe de luchtkwaliteit ervoor staat.

Luchtreiniger met HEPA filter

Verbeter de luchtkwaliteit in huis met de Livn luchtreiniger 150 Basic. De luchtzuiveraar filtert onder andere rook, stofdeeltjes, bacteriën en allergenen zoals pollen uit de lucht. Voor mensen met hooikoorts of andere allergieën is het dan ook een letterlijke verademing. De luchtreiniger met HEPA filter werkt daarnaast ook uitstekend bij het elimineren van nare of overheersende geuren. Denk bijvoorbeeld aan kookluchtjes of de geur die een huisdier met zich mee kan dragen. Geeft de luchtreiniger aan dat de meegeleverde 3-in-1 HEPA, koolstof en antibacteriële filter aan vervanging toe is? Dan is deze eenvoudig na te bestellen. De compacte luchtververser is geschikt voor ruimtes van 10 tot 18 m². Ideaal voor op de werk- of slaapkamer. De clean air delivery rate (CADR) is 150 m³/u. Er wordt dus 150 m³ lucht per uur gereinigd. Hoe hoger de CADR, hoe sneller de lucht in de kamer gereinigd wordt.

Belangrijkste voordelen

  • Verwijdert o.a. geur, rook, stofdeeltjes, bacteriën en allergenen
  • Geschikt voor ruimtes van 10-18 m² (CADR 150 m³/h)
  • Luchtkwaliteitssensor met indicatie
  • Filter vervangingsindicatie
  • Geluidsniveau (min-max): 30-50 dB
  • Afmetingen: Ø 20,3x32,7 cm

Luchtkwaliteitssensor met indicatieverlichting

De Livn luchtreiniger 150 Basic geeft met behulp van verlichting aan hoe het met de luchtkwaliteit gesteld is. Is de verlichting blauw of zelfs groen? Dan kun jij opgelucht ademhalen. Bij rood is er werk aan de winkel! Staat de luchtververser ingesteld op de automatische stand? Dan bepaalt de luchtreiniger de reinigingssnelheid op basis van de waargenomen luchtkwaliteit. Met de slaapfunctie houd je de luchtkwaliteit ook op peil als je gaat slapen. Het luchtzuiveringsapparaat blaast dan zachtjes schone lucht uit, terwijl de verlichting deels tot volledig gedoofd wordt. De luchtreiniger is eenvoudig te bedienen met het LED bedieningspaneel. Hier stel je onder andere de drie reinigingssnelheden, timerfunctie en het kinderslot in.

Heb jij last van hooikoorts? Of houd jij je huis graag vrij van rondzwevende bacteriën? Dan biedt de Livn luchtreiniger 150 Basic de uitkomst! Deze compacte luchtzuiveraar zorgt voor een goede luchtkwaliteit in bijvoorbeeld jouw hobby- of slaapkamer. De bijbehorende filters zijn eenvoudig na te bestellen.

Specificaties
Merk Livn
Serie Basic
EAN code 8712757476916
Primaire kleur Wit
Secundaire kleur Blauw
Breedte (cm) 20,3
Diepte (cm) 20,3
Hoogte (cm) 32,7
Gewicht (kg) 2,3
Garantie 2 jaar
Geschikt voor ruimtes tot (m³) 45
Instelbare timer Ja
Keurmerk CE
Soort filter Hepa filter

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden