Livn infraroodpaneel Plus 175 30x60cm wit

Art nr. 5962300
Geniet van aangename warmte met de infraroodpanelen van Livn. Gezonder, efficiënter en duurzamer. Dat is wat infraroodpanelen uniek maakt ten opzichte van verwarming via bijvoorbeeld een radiator. Bedien het Livn infraroodpaneel Plus 175 eenvoudig via de geaarde stekker óf met je smartphone.
Adviesverkoopprijs
€ 159,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Geniet van aangename warmte met de infraroodpanelen van Livn. Gezonder, efficiënter en duurzamer. Dat is wat infraroodpanelen uniek maakt ten opzichte van verwarming via bijvoorbeeld een radiator. Bedien het Livn infraroodpaneel Plus 175 eenvoudig via de geaarde stekker óf met je smartphone.

Gezonde verwarming met IR-panelen

Wist je dat infrarood een milieuvriendelijke en gezonde vorm van verwarming is? Dat heeft alles te maken met de werking. Waar een radiator de lucht in huis verwarmt, verwarmt een infraroodpaneel jou en de objecten die in het bereik liggen met langgolvige stralingswarmte. Deze objecten geven vervolgens hun warmte geleidelijk af aan de ruimte. Vergelijk het met warme zonnestralen, maar dan zonder schadelijke UV-straling! Doordat de lucht op deze manier niet circuleert, voorkomt een infraroodpaneel tocht, condensvorming en droge lucht. Zo geef je stof, pollen en bacteriën minder kans om zich via de luchtstroming te verspreiden. Een groot voordeel voor mensen die last hebben van allergieën. Ook heeft infraroodverwarming een schimmel voorkomende werking. Infraroodstraling verwarmt en droogt muren, zonder de lucht in de ruimte te drogen.

Daarnaast verspil je geen energie aan het volledig opwarmen van de lucht in de ruimte, wat lang kan duren. Bevind jij je in het bereik van het paneel? Steek dan de stekker in het stopcontact of zet hem aan met je smartphone. Binnen enkele minuten is het genieten geblazen! Wist je dat de warmtepanelen van Livn relatief minder stroom verbruiken dan andere panelen in de markt? Het infraroodpaneel Plus 175 is geschikt als bijverwarming in ruimtes tot 3 m2. Dit is een indicatie en hangt onder andere af van de starttemperatuur van de ruimte, de mate van isolatie en het aantal ramen.

Belangrijkste voordelen

  • Vermogen: 175 W
  • Efficiënt en gezond verwarmen
  • Voorkomt tocht, condens en droge lucht
  • Bedienen met stekker of smartphone
  • Geschikt voor ruimtes tot 3 m2
  • Afmetingen: 30 x 60 x 4 cm (hxbxd)

Bediening via je smartphone

Geniet van aangename warmte en ondersteun tegelijkertijd je immuunsysteem met de infraroodpanelen van Livn. Bevestig het strakke design met aluminium frame eenvoudig aan de wand. Zie je het paneel liever aan het plafond hangen of op de grond staan? Dat kan met de apart verkrijgbare Livn voetenset of de plafondmontageset. Bedienen doe je eenvoudig via de geaarde stekker of met je smartphone. Dankzij het meegeleverde wifistopcontact maak je met een werkende WiFi verbinding en de gratis Livn app overal contact met het apparaat. Schakel het infraroodpaneel op geprogrammeerde momenten in en uit, lees af hoeveel elektriciteit het paneel gebruikt en meer! De apart verkrijgbare smartplug thermostaat biedt zelfs nog meer opties.

Genieten van de aangename en gezonde stralingswarmte van infrarood? Het Livn infraroodpaneel Plus 175 is veilig, zeer efficiënt en CO2-vrij. Ook verkrijgbaar in andere formaten.

Specificaties
Merk Livn
EAN code 8712757480715
Primaire kleur Wit
Breedte (cm) 30
Diepte (cm) 4
Lengte (cm) 60
Gewicht (kg) 2,3
Garantie 2 jaar
Keurmerk CE
Materiaal frame Aluminium
Opwarmtijd (min) 8
Rendement (%) 98
Snoerlengte (m) 1,9
Aansluitspanning 230V AC
Vermogen 175 W
Temperatuurbereik 100-115 °C
Vermogen 175 W
Aansluitspanning 230V AC

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden