Livn infrarood spiegel LED 120x60cm

Art nr. 5962110
Deze multifunctionele Livn infrarood spiegel verwarmt én verlicht. Geniet terwijl je voor de spiegel staat van de aangename infraroodverwarming. De ingebouwde en dimbare LED verlichting zorgt tegelijkertijd voor een gezellige sfeer. Spiegel met verwarming De innovatieve Livn infrarood spiegel
Adviesverkoopprijs
€ 349,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Deze multifunctionele Livn infrarood spiegel verwarmt én verlicht. Geniet terwijl je voor de spiegel staat van de aangename infraroodverwarming. De ingebouwde en dimbare LED verlichting zorgt tegelijkertijd voor een gezellige sfeer.

Spiegel met verwarming

De innovatieve Livn infrarood spiegel met verlichting verwarmt jou op een gezonde, efficiënte en duurzame manier. Hang de spiegel op, steek de stekker in het stopcontact en zet de verwarmingsfunctie aan. Binnen enkele minuten is het genieten geblazen! Sta je voor de spiegel met de langgolvige warmtestraling aan? Dan voelt het alsof de zon op je huid schijnt, maar dan zonder schadelijke Uv-straling. Stap je buiten de verwarmde zone? Dan kan de infraroodverwarming direct weer uit. Je voelt dan geen warmte meer, aangezien de lucht niet wordt verwarmd. De infrarood spiegel van Livn is geschikt als bijverwarming in ruimtes van maximaal 10 tot 15 m2. Dit is slechts een indicatie en hangt onder andere af van de starttemperatuur van de ruimte, de mate van isolatie en het aantal ramen.

De dimbare LED verlichting bevindt zich rondom de spiegel en is aan te passen van wit naar geel licht. De verlichting en verwarmingsfunctie kunnen gelijktijdig en apart van elkaar gebruikt worden. Daarnaast is een spiegel en verwarming in één handig en ruimtebesparend.

Belangrijkste voordelen

  • Dimbare LED verlichting rondom
  • Infrarood verwarmingsfunctie
  • Voorkomt vochtproblemen en droge lucht
  • Geschikt voor ruimtes van 10 tot 15 m2
  • Lange levensduur van 20-25 jaar
  • Afmetingen: 120 x 60 x 4,5 cm

Waarom infrarood spiegelverwarming?

Gezonder, efficiënter en duurzamer. Dat is wat infraroodverwarming uniek maakt ten opzichte van verwarming via bijvoorbeeld een radiator. Jezelf opwarmen voor een infrarood spiegel voorkomt condensvorming, vochtproblemen en droge lucht in de ruimte. Zo geef je stof, pollen en bacteriën minder kans om zich via de luchtstroming te verspreiden. Een groot voordeel voor mensen die last hebben van allergieën. Ook verspil je geen energie aan het onnodig opwarmen van de lucht in de ruimte. Het voordeel van een infrarood spiegel in de badkamer is dat hij dankzij de verwarmingsfunctie niet beslaat na het douchen. Je kunt er dus direct in kijken.

Genieten van de aangename en gezonde stralingswarmte van infrarood, verwerkt in een spiegel? De Livn infrarood spiegel met LED verlichting is veilig, zeer efficiënt en CO2-vrij. Ook verkrijgbaar in andere afmetingen.

Specificaties
Merk Livn
EAN code 8712757468768
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 4,5
Lengte (cm) 120
Gewicht (kg) 13,5
Garantie 2 jaar
Opwarmtijd (min) 6
Rendement (%) 98
Snoerlengte (m) 1,8
Aansluitspanning 230V AC
Vermogen 465W
Temperatuurbereik 70-80 °C
Vermogen 465W
Aansluitspanning 230V AC

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden