Livin'flame houtkachel Oslo

Art nr. 5957360
De Oslo is een van de compactere modellen houtkachels uit het assortiment van Livin’ flame. Hij is daarmee ideaal voor het opwarmen van huiskamers, recreatiewoningen en serres. Bewonder de vlammen door het grote kijkvenster en geniet van de warmte op koele dagen. Sfeervol genieten Omdat de Oslo
Adviesverkoopprijs
€ 319,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

De Oslo is een van de compactere modellen houtkachels uit het assortiment van Livin’ flame. Hij is daarmee ideaal voor het opwarmen van huiskamers, recreatiewoningen en serres. Bewonder de vlammen door het grote kijkvenster en geniet van de warmte op koele dagen.

Sfeervol genieten

Omdat de Oslo kleiner van formaat is, is er extra aandacht besteed aan het creëren van een perfect geïsoleerde brandkamer. De houtkachel heeft daardoor een zeer hoog rendement. Daarnaast beschikt hij over een top- en downtoevoer die u door middel van een schuifsysteem zelf kunt reguleren tot een vermogen van 5 kW. Hiermee kan de kachels ruimtes tot wel 100 m3 verwarmen. U kunt de houtkachel ook buiten onder een afdak plaatsen. De brandkamer van de kachel heeft een opstaande rand, waardoor u bij het openen van de deur niet bang hoeft te zijn voor uitvallend as. Naast dat de kachel u lekker warm houdt, is het ook een sfeervolle toevoeging aan uw interieur. Nodig vrienden en familie uit en geniet samen van de uitnodigende vlammen.

Belangrijkste voordelen

  • Afmetingen: 70 x 36 x 38 cm (hxbxd)
  • Warmtecapaciteit: 5 kW
  • Geschikt voor ruimtes tot 100 m3
  • Rendement: 80%

Veilig en milieuvriendelijk

Met Livin’ flame kiest u voor kwaliteit en veiligheid. Alle houtkachels worden uitvoerig getest op brandveiligheid en gebruikersgemak en ze zijn voorzien van een CE-markering. Dat betekent dat de kachels voldoen aan alle Europese eisen met betrekking tot veiligheid, milieu en gezondheid. Daarnaast voldoen ze aan de EcoDesign wetgeving, die per 1 januari 2020 van kracht gaat. De Oslo is een kachel met een schone verbranding en een zeer hoog rendement. Omdat het vuur zich achter glas bevindt, heeft u geen last van losvliegende vonken en rookontwikkeling. Let er bij de plaatsing van uw kachel op dat deze altijd 60 cm van de muur af moet staan. Alle benodigde aansluitmaterialen vindt u ook in het assortiment van Livin’ flame.

Specificaties
Merk Livin' flame
Primaire kleur Grijs
Afstandbediening Nee
Brandstof Hout
Breedte cm 36 cm
Diepte cm 38 cm
Hoogte cm 70 cm
Lengte cm 37.9 cm
Gewicht kg 55 kg
Diameter aansluiting rookkanaal mm 150 mm
EAN code 8712757393817
Energielabel A
Garantie 2 jaar
Geschikt voor ruimtes tot m3 105 m3
Keurmerk CE
Rendement % 70 %
WiFi Nee

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden