Livin'flame houtkachel Lund

Art nr. 5901080
De Lund is een stijlvolle houtkachel die uw huis lekker warm houdt. Hij kan ook op een veranda of in de tuin geplaatst worden, zodat u tot in de late uurtjes lekker buiten kunt zitten. Beschermd onder een afdakje gaat hij jaren mee. Geniet van sfeervolle avonden rond uw knusse haardvuur. Sfeervol
Adviesverkoopprijs
€ 399,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

De Lund is een stijlvolle houtkachel die uw huis lekker warm houdt. Hij kan ook op een veranda of in de tuin geplaatst worden, zodat u tot in de late uurtjes lekker buiten kunt zitten. Beschermd onder een afdakje gaat hij jaren mee. Geniet van sfeervolle avonden rond uw knusse haardvuur.

Sfeervol genieten

Met het sfeervolle vuur van de Lund gaat u gezellige avonden tegemoet. De kachel heeft een handige extra lade, zodat u accessoires altijd bij de hand heeft. Hout kunt u opbergen in het vak aan de onderkant van de houtkachel. De robuuste houtblokken geven de kachel een knusse en nostalgische look. De Lund ziet er niet alleen mooi uit, maar verspreidt ook een aangename warmte door uw woning. Hij heeft een vermogen van 9 kW en verwarmt daarmee ruimtes tot wel 180 m3. U kunt de luchttoevoer zelf regelen via een schuif aan de bovenkant. Ook voor lange avonden in de buitenlucht is deze houtkachel uw nieuwe beste vriend. Wel wordt geadviseerd om hem onder een afdak of in een serre te plaatsen.

Belangrijkste voordelen

  • Afmetingen: 85 x 45,4 x 40 cm (hxbxd)
  • Warmtecapaciteit: 9 kW
  • Geschikt voor ruimtes tot 180 m3
  • Rendement: 83%

Veilig en milieuvriendelijk

Met Livin’flame kiest u voor kwaliteit en veiligheid. Alle houtkachels worden uitvoerig getest op brandveiligheid en gebruikersgemak en ze zijn voorzien van een CE-markering. Dat betekent dat de kachels voldoen aan alle Europese eisen met betrekking tot veiligheid, milieu en gezondheid. Daarnaast voldoen ze aan de EcoDesign wetgeving, die per 1 januari 2020 van kracht gaat. De Lund is een houtkachel met een schone verbranding en een zeer hoog rendement. Omdat het vuur zich achter glas bevindt, heeft u geen last van losvliegende vonken en rookontwikkeling. Let er bij de plaatsing van uw kachel op dat deze altijd 60 cm van de muur af moet staan. Alle benodigde aansluitmaterialen vindt u ook in het assortiment van Livin’flame.

Geef extra sfeer aan uw woonkamer, veranda of serre met de Lund houtkachel. Avondjes borrelen met vrienden, of heerlijk ontspannen met een drankje en een goed boek, worden alleen nog maar fijner.

Specificaties
Merk Livin'flame
Primaire kleur Zwart
Afstandbediening Nee
Brandstof Hout
Breedte cm 45.4 cm
Diepte cm 40 cm
Hoogte cm 85 cm
Gewicht kg 68 kg
Diameter aansluiting rookkanaal mm 150 mm
EAN code 8712757455416
Energielabel A
Garantie 2 jaar
Geschikt voor ruimtes tot m³ 195 m³
Rendement % 73 %
WiFi Nee

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden