Livin'flame houtkachel Bergen

Art nr. 5901060
Met de Bergen houtkachel haalt u warmte en gezelligheid in huis. Zowel binnen als buiten (onder een afdakje) creëert u met deze kachel een heerlijk plekje om te relaxen met vrienden en familie. Geniet onder het genot van een drankje van het sfeervolle vlammenspel en de aangename warmte. Sfeervol
Adviesverkoopprijs
€ 399,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Met de Bergen houtkachel haalt u warmte en gezelligheid in huis. Zowel binnen als buiten (onder een afdakje) creëert u met deze kachel een heerlijk plekje om te relaxen met vrienden en familie. Geniet onder het genot van een drankje van het sfeervolle vlammenspel en de aangename warmte.

Sfeervol genieten

De Bergen houtkachel is een populair model van Livin’ flame waarmee u vele gezellige avonden tegemoet gaat. Met zijn stoere design is hij een prachtige toevoeging aan elk interieur. Onderin heeft hij een handige ingebouwde houtopslag, zodat u altijd nieuwe houtbokken bij de hand heeft om uw vuur te voeden! Daarnaast geven de robuuste houtblokken de kachel een rustieke uitstraling. De Bergen is dan ook een sfeervolle toevoeging aan uw interieur. Met een vermogen van 9 kW verwarmt hij ruimtes tot wel 180 m3. De houtkachel kan ook buiten geplaatst worden. Zet hem dan onder een afdakje, om slijtage te voorkomen.

Belangrijkste voordelen

  • Afmetingen: 85 x 45,4 x 40 cm (hxbxd)
  • Warmtecapaciteit: 9 kW
  • Geschikt voor ruimtes tot 180 m3
  • Rendement: 83%

Veilig en milieuvriendelijk

Met Livin’ flame kiest u voor kwaliteit en veiligheid. Alle houtkachels worden uitvoerig getest op brandveiligheid en gebruikersgemak en ze zijn voorzien van een CE-markering. Dat betekent dat de kachels voldoen aan alle Europese eisen met betrekking tot veiligheid, milieu en gezondheid. Daarnaast voldoen ze aan de EcoDesign wetgeving, die per 1 januari 2020 van kracht gaat. De Bergen is een houtkachel met een schone verbranding en een zeer hoog rendement. Omdat het vuur zich achter glas bevindt, heeft u ook geen last van losvliegende vonken en rookontwikkeling. Let er bij de plaatsing van uw kachel op dat deze altijd 60 cm van de muur af moet staan. Alle benodigde aansluitmaterialen vindt u ook in het assortiment van Livin’ flame.

Nodig vrienden en familie uit voor gezellige avonden rond uw houtkachel. In de warmte van de vlammen geniet u in alle comfort van lange zomeravonden en frisse winterdagen.

Specificaties
Merk Livin' flame
Primaire kleur Grijs
Afstandbediening Nee
Brandstof Hout
Breedte cm 45.4 cm
Diepte cm 40 cm
Hoogte cm 85 cm
Lengte cm 40 cm
Gewicht kg 50 kg
Diameter aansluiting rookkanaal mm 150 mm
EAN code 8712757447572
Energielabel A
Garantie 2 jaar
Geschikt voor ruimtes tot m3 195 m3
Keurmerk CE
Rendement % 80 %
WiFi Nee

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden