Livn schouwombouw Safien wit

Art nr. 5954360
De schouwombouw Safien is een fraaie toevoeging aan een moderne ruimte. Deze witte schouwombouw is te combineren met de elektrische inzethaard Avers. De Safien geeft de Avers de uitstraling van een échte open haard. De schouwombouw is voorzien van een LED-strip, waarmee je de Avers nog meer sfeer
Adviesverkoopprijs
€ 299,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

De schouwombouw Safien is een fraaie toevoeging aan een moderne ruimte. Deze witte schouwombouw is te combineren met de elektrische inzethaard Avers. De Safien geeft de Avers de uitstraling van een échte open haard. De schouwombouw is voorzien van een LED-strip, waarmee je de Avers nog meer sfeer geeft.

Sfeervol en modern design

De schouwombouw Safien heeft een sfeervol en modern design. De ombouw is gelakt in wit zijdeglans, waardoor hij gemakkelijk te verwerken is in elk interieur. Met een schouwombouw hoef je de haard niet in te bouwen. De montage is hierdoor een stuk eenvoudiger en minder ingrijpend. Dit maakt de schouwombouw dé perfecte oplossing. De Safien is gemaakt van MDF en wordt geleverd als bouwpakket inclusief montage -en instructiemateriaal. Zo heb je ontzettend snel een gezellige haard in jouw woonkamer staan! Geniet van het sfeervolle en moderne design van de Safien in combinatie met de Avers en maak gebruik van de extra LED-verlichting in de schouwombouw. Je gaat hiermee heerlijke avonden tegemoet genietend van het warme vuur.

Belangrijkste kenmerken

  • Afmetingen: 83 x 100 x 28 cm (hxbxd)
  • Kleur: wit
  • Materiaal: MDF

Elektrische inzethaard

Geniet altijd van een aangename temperatuur in huis met elektrische inzethaard Avers. Deze haard sluit perfect aan op schouwombouw Safien. De kleurrijke vlammen van de Avers worden geprojecteerd door luxe ingebouwde 3D LED-technologie. Ze zijn bijna niet van echt te onderscheiden! De vlammen kunnen drie kleuren aannemen en de ondergrond van de haard wel veertien. De bijbehorende decoratieset, bestaande uit realistische stenen en rustieke houtblokken, maakt de haard helemaal af. De haard verwarmt energiezuinig door automatisch te switchen tussen de twee warmtestanden. Op warmere dagen kun je de sfeerhaard ook zonder verwarming voor de sier aan zetten!

Schouwombouw Safien van Livn is een moderne verschijning waar je veel plezier aan zal beleven. In combinatie met inbouwhaard Avers geniet je van de sfeer van een echte open haard, maar dan met het gemak van elektriciteit.

Specificaties
Merk Livin'flame
Model Safien
EAN code 8712757458394
Primaire kleur Wit
Diepte (cm) 27,9
Hoogte (cm) 82,5
Lengte (cm) 100
Gewicht (kg) 19,7
Garantie 2 jaar

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden