Livin'flame elektrische inzethaard Avers

Art nr. 5950780
Met de inzethaard Avers van Livin’flame haal je de sfeer van een echte open haard in huis, maar dan met het gemak van elektriciteit. Combineer hem met onze schouwombouw Safien voor een moderne look én een extra backlight optie. Terwijl je het zeer realistische vlammenspel bewondert, geniet je van
Adviesverkoopprijs
€ 379,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Met de inzethaard Avers van Livin’flame haal je de sfeer van een echte open haard in huis, maar dan met het gemak van elektriciteit. Combineer hem met onze schouwombouw Safien voor een moderne look én een extra backlight optie. Terwijl je het zeer realistische vlammenspel bewondert, geniet je van sfeervolle avonden met vrienden of familie!

Geniet van realistische vlammen

Creëer in een handomdraai een warme sfeer in huis met de Avers inzethaard van Livin’flame. De inzethaard is te combineren met de witte schouwombouw Safien, voor de uitstraling van een echte openhaard. Door de combinatie ontstaat er een extra backlight optie, waardoor je de keuze hebt uit 14 sfeervolle kleuren als achtergrondverlichting. Het kleurrijke 3D vlambeeld van de Avers lijkt net echt en er zijn drie verschillende vlameffecten, zodat hij gemakkelijk is af te stemmen op de omgeving. De decoratieve houtblokken maken het beeld van een gezellig haardvuurtje nog realistischer. Kies je voor de schouwombouw Safien, dan heeft hij extra LED-verlichting ingebouwd. Zo wordt de schouw prachtig uitgelicht!

Belangrijkste voordelen

  • Realistische 3D led vlammen
  • Afmetingen: 60 x 43 x 21 cm (hxbxd)
  • Warmtestanden: 1000 en 2000 watt
  • Instelbare lichtsterkte
  • Voldoet aan de ErP-richtlijnen

Sfeervol en warm

Met de Avers inzethaard geniet je altijd van een aangename temperatuur in huis. Deze elektrische haard heeft twee warmtestanden waar hij door de thermostaatfunctie automatisch tussen switcht. Wanneer de kamertemperatuur meer dan één graad afwijkt van de ingestelde gewenste temperatuur, verwarmt de sfeerhaard op 2000 watt. Wijkt de temperatuur één graad of minder af van de ingestelde temperatuur, dan schakelt de haard automatisch terug naar 1000 watt. Als de haard de gewenste temperatuur bereikt, slaat hij af. Op deze manier bespaart de haard energie en voldoet hij aan de ErP-richtlijnen. Wil je de Avers alleen voor de sfeer aanzetten op warmere dagen? Dan is de bijverwarming ook eenvoudig uit te schakelen.

Geef je interieur een boost met deze sfeervolle elektrische haard. Met de bijgeleverde afstandsbediening bedien je hem lekker vanaf de bank. De schouwombouw Safien maakt deze elektrische inzethaard helemaal af.

Specificaties
Merk Livin'flame
Model Avera
EAN code 8712757458417
Primaire kleur Zwart
Aantal standen 2
Afstandbediening Ja
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 21
Hoogte (cm) 43,4
Gewicht (kg) 13
Garantie 2 jaar
Maximaal vermogen 2000
Soort haard Inzethaard

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden