Manor House inbouwhaard Oxford

Art nr. 5950760
De Oxford inbouwhaard van Manor House is een sfeervolle en luxe eyecatcher. Met zijn moderne design maakt deze elektrische haard in elk interieur indruk. Op koele avonden zorgt hij voor een aangename temperatuur, maar op warme dagen kunt u hem ook slechts ter decoratie aan zetten. De realistische 3D
Adviesverkoopprijs
€ 499,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

De Oxford inbouwhaard van Manor House is een sfeervolle en luxe eyecatcher. Met zijn moderne design maakt deze elektrische haard in elk interieur indruk. Op koele avonden zorgt hij voor een aangename temperatuur, maar op warme dagen kunt u hem ook slechts ter decoratie aan zetten. De realistische 3D led vlammen maken gezellige avonden met vrienden of familie helemaal compleet.

Realistische 3D led vlammen

De Oxford is een compacte inbouwhaard van 60 cm breed en 60 cm hoog. Door de ingebouwde led technologie geniet u van een zeer realistisch vlammenspel. De vlammen zijn bijna niet van echt te onderscheiden, tenzij u ervoor kiest om het vuur een ander kleurtje te geven. De vlammen kunnen drie kleuren aannemen en de ondergrond van de sfeerhaard wel veertien! De stenen en houtstukken op de bodem van de haard liggen los, zodat u ze helemaal naar uw smaak kunt neerleggen. Deze inbouwhaard heeft een diepte van slechts 21 cm, waardoor hij in veel interieurs fraai en strak ingebouwd kan worden.

Belangrijkste voordelen

  • Realistische 3D led vlammen
  • Afmetingen: 60 x 60 x 21 cm (hxbxd)
  • Warmtestanden: 1000 en 2000 watt
  • 3 vlamkleuren en 14 ondergrondkleuren
  • Voldoet aan de ErP-richtlijnen

Aangenaam warm

Met de Oxford inbouwhaard heeft u altijd een aangename temperatuur in huis. De haard switcht automatisch tussen de twee warmtestanden. Wanneer de kamertemperatuur meer dan één graad afwijkt van de ingestelde temperatuur, verwarmt de haard op 2000 watt. Wijkt de temperatuur één graad of minder af van de ingestelde temperatuur, dan schakelt de haard automatisch terug naar 1000 watt. Wanneer de gewenste temperatuur bereikt is, slaat hij af. Door deze energiebesparing voldoet de Oxford aan de ErP-richtlijnen. De heater is onopvallend weggewerkt boven het schuine glas. Wilt u ook op warme dagen van uw sfeerhaard genieten? Dan kunt u de bijverwarming ook uitschakelen.

De Oxford is een prachtige, moderne inbouwhaard die uw interieur naar een hoger niveau tilt. Hij wordt geleverd met afstandsbediening, zodat u hem gewoon vanuit uw luie stoel bedient. Zoekt u een ander formaat sfeerhaard? Bekijk dan ook de overige modellen van Manor House.

Specificaties
Merk Manor House
Model Oxford
EAN code 8712757464074
Primaire kleur Zwart
Aantal standen 2
Afstandbediening Ja
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 21
Hoogte (cm) 60
Gewicht (kg) 22,5
Garantie 2 jaar
Keurmerk CE
Maximaal vermogen 2000
Soort haard Inbouwhaard

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden