Livin'flame elektrische inbouwhaard Noville

Art nr. 5950690
De Noville inbouwhaard van Livin’flame is een sfeervolle eyecatcher waar u niet omheen kunt. Deze sfeerhaard van meer dan een meter breed is een prachtige toevoeging aan elk interieur. Op koele avonden zorgt hij voor een aangename temperatuur, maar op warme dagen kunt u hem ook slechts ter decoratie
Adviesverkoopprijs
€ 729,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

De Noville inbouwhaard van Livin’flame is een sfeervolle eyecatcher waar u niet omheen kunt. Deze sfeerhaard van meer dan een meter breed is een prachtige toevoeging aan elk interieur. Op koele avonden zorgt hij voor een aangename temperatuur, maar op warme dagen kunt u hem ook slechts ter decoratie aan zetten. Nodig vrienden en familie uit voor knusse avonden bij uw elektrische haard.

Realistische 3D led vlammen

Met de Livin’flame Noville van wel 115,7 cm breed geniet u van een zeer realistisch vlammenspel. De inbouwhaard is voorzien van de nieuwste 3D led technologie waardoor de vlammen bijna niet van het echte werk te onderscheiden zijn. Stel de haard helemaal naar uw voorkeuren in: de vlammen kunnen drie kleuren aannemen en de ondergrond van de sfeerhaard wel veertien! De stenen en houtstukken op de bodem van de haard liggen los, zodat u ze helemaal naar uw smaak kunt neerleggen. Deze inbouwhaard heeft een diepte van slechts 21 cm, waardoor hij in veel interieurs fraai en strak ingebouwd kan worden.

Belangrijkste voordelen

  • Realistische 3D led vlammen
  • Afmetingen: 56 x 115,7 x 21 cm (hxbxd)
  • Warmtestanden: 1000 en 2000 watt
  • 3 vlamkleuren en 14 ondergrondkleuren
  • Voldoet aan de ErP-richtlijnen

Sfeervol en warm

Met de Noville heeft u altijd een aangename temperatuur in huis. De haard switcht automatisch tussen de twee warmtestanden. Wanneer de kamertemperatuur meer dan één graad afwijkt van de ingestelde temperatuur, verwarmt de haard op 2000 watt. Wijkt de temperatuur één graad of minder af van de ingestelde temperatuur, dan schakelt de haard automatisch terug naar 1000 watt. Als de haard de gewenste temperatuur bereikt, slaat hij af. Door deze energiebesparing voldoet hij aan de ErP-richtlijnen. De heater is onopvallend weggewerkt boven het schuine glas. Wilt u ook op warme dagen van uw sfeerhaard genieten? Dan kunt u de bijverwarming ook uitschakelen.

De Noville is een prachtige moderne inbouwhaard die uw interieur naar een hoger niveau tilt. Hij wordt geleverd met afstandsbediening, zodat u hem gewoon vanuit uw luie stoel bedient! Zoekt u een ander formaat sfeerhaard? Bekijk dan ook de overige modellen van Livin’flame.

Specificaties
Merk Livin'flame
Primaire kleur Zwart
Aantal standen 2
Afstandbediening Ja
Breedte cm 115.7 cm
Diepte cm 21 cm
Hoogte cm 56 cm
Gewicht kg 21 kg
EAN code 8712757454990
Garantie 2 jaar
Keurmerk CE
Maximaal vermogen 2000
Soort haard Inbouwhaard

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden