Livin'flame elektrische hanghaard Nottingham

Art nr. 5950720
De Nottingham elektrische hanghaard is maar liefst 128 cm breed. De sfeerhaard is daarmee de breedste hanghaard in ons assortiment. Door het ingebouwde 3D LED-vlammenbeeld en het verwarmingselement creëer je met de Nottingham gezelligheid en sfeer in huis. Heerlijke bijverwarming De Nottingham
Adviesverkoopprijs
€ 569,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

De Nottingham elektrische hanghaard is maar liefst 128 cm breed. De sfeerhaard is daarmee de breedste hanghaard in ons assortiment. Door het ingebouwde 3D LED-vlammenbeeld en het verwarmingselement creëer je met de Nottingham gezelligheid en sfeer in huis.

Heerlijke bijverwarming

De Nottingham hanghaard is een echte eyecatcher. De Nottingham heeft een zwart glazen front en is voorzien van houtblokken. De vlammen worden geprojecteerd met de prachtige 3D LED-technologie. Het vlammenspel is in drie verschillende intensiteiten in te stellen, waardoor het vlammenspel ook in een lichte ruimte goed tot zijn recht komt. Bovendien heeft de hanghaard een backlight functie die in te stellen is in 13 verschillende kleuren. Ook is de Nottingham, net als onze andere sfeerhaarden, als bijverwarming te gebruiken. De elektrische hanghaard wordt geleverd inclusief houtblokken, afstandsbediening, handleiding en montagematerialen. De Livin’flame hanghaard Nottingham beschikt over twee verschillende warmtestanden, 1000 en 2000 watt. Het verwarmingselement van de haard is aan de onderzijde gemonteerd, waardoor je de haard ook onder de tv kunt ophangen.

Belangrijkste voordelen

  • Realistische 3D led vlammen
  • Warmtestanden: 1000 en 2000 watt
  • Instelbare lichtsterkte
  • Voldoet aan de ErP-richtlijnen
  • Afmetingen: 55 x 128 x 13,8 cm (hxbxd)

Duurzame haard

De Livin’flame hanghaard Nottingham is dé duurzame oplossing als je wilt genieten van een gezellig haardvuur zonder het milieu te schaden. De hanghaard beschikt over twee standen die door de thermostaatfunctie van de haard geheel automatisch geselecteerd worden. Op deze manier bespaart de haard energie en voldoet deze aan de nieuwe ErP richtlijnen. De automatische selectie van de warmtestanden werkt als volgt: Als de kamertemperatuur meer dan één graad afwijkt van de ingestelde gewenste temperatuur, dan zal de haard verwarmen op 2000 watt. Als de kamertemperatuur één graad of minder afwijkt van de ingestelde temperatuur, dan schakelt de haard automatisch terug naar 1000 watt. Bereikt de haard de gewenste temperatuur, dan slaat deze af.

Ontspan en kom tot rust met het gezellige haardvuur van de Livin’flame hanghaard Nottingham. Deze elektrische haard is de duurzame oplossing van een echte open haard. De haard is naar eigen wens in te stellen. Met de afstandsbediening kies je gemakkelijk uit de verschillende standen. Zo geniet je keer op keer van deze sfeervolle haard.

Specificaties
Merk Livn
EAN code 8712757455041
Primaire kleur Zwart
Aantal standen 2
Afstandbediening Ja
Breedte (cm) 128
Diepte (cm) 13,8
Hoogte (cm) 55
Gewicht (kg) 26,5
Garantie 2 jaar
Keurmerk CE
Maximaal vermogen 2000
Soort haard Hanghaard

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden