Livin'flame elektrische hanghaard Dublin

Art nr. 5957220
Bent u op zoek naar een stijlvolle blikvanger voor uw woning? Dan is de Dublin hanghaard iets voor u. Met deze chique sfeerhaard van Livin’flame creëert u gegarandeerd een warme sfeer in uw interieur. Geniet van gezellige avonden met vrienden of familie terwijl u de vlammen bewondert. Realistische
Adviesverkoopprijs
€ 429,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Bent u op zoek naar een stijlvolle blikvanger voor uw woning? Dan is de Dublin hanghaard iets voor u. Met deze chique sfeerhaard van Livin’flame creëert u gegarandeerd een warme sfeer in uw interieur. Geniet van gezellige avonden met vrienden of familie terwijl u de vlammen bewondert.

Realistische 3D led vlammen

Hanghaard Dublin springt meteen in het oog wanneer u de kamer binnenkomt. Deze sfeerhaard van wel 1,20 meter breed laat een indrukwekkend, realistisch vlambeeld zien. Door de innovatieve 3D led technologie lijkt het vuur net echt en de vlammen komen prachtig uit door de brede, zwarte omlijsting. U kunt de felheid van het vuur met de bijgeleverde afstandsbediening gemakkelijk zelf instellen. Ook de handleiding, montagematerialen, houtblokken en kiezelstenen worden standaard meegeleverd. Deze luxe hanghaard met een modern design is een waardevolle toevoeging aan uw interieur!

Belangrijkste voordelen

  • Realistisch vlambeeld door 3D led-techniek
  • Afmetingen: 58 x 120 x 13,5 cm (hxbxd)
  • Warmtestanden: 1000 en 2000 watt
  • Instelbare lichtsterkte
  • Voldoet aan de ErP-richtlijnen

Sfeervol en warm

De Dublin is niet alleen een stijlvolle blikvanger in uw woning, maar zorgt ook voor een aangename temperatuur. De heater is onopvallend weggewerkt aan de onderkant van de haard. Hij kan hierdoor ook onder een televisie gemonteerd worden. De elektrische haard heeft twee warmtestanden waar hij automatisch tussen switcht. Wanneer de kamertemperatuur meer dan één graad afwijkt van de ingestelde temperatuur, verwarmt de haard op 2000 watt. Wijkt de temperatuur één graad of minder af van de ingestelde temperatuur, dan schakelt de haard automatisch terug naar 1000 watt. Als de gewenste temperatuur bereikt is, slaat hij af. Door deze energiebesparing voldoet hij aan de ErP-richtlijnen. Wilt u ook op warme dagen van uw haard genieten? Schakel dan de bijverwarming uit.

De luxe Dublin hanghaard is een tijdloos model waar u jarenlang plezier van zult beleven. Bedien hem lekker vanaf de bank en geniet van de vlammen. Zoekt u een ander formaat sfeerhaard? Bekijk dan ook de overige modellen van Livin’flame.

Specificaties
Merk Livin'flame
Primaire kleur Zwart
Aantal standen 2
Afstandbediening Ja
Breedte cm 120 cm
Diepte cm 13.5 cm
Hoogte cm 58 cm
EAN code 8712757393671
Garantie 2 jaar
Keurmerk CE
Maximaal vermogen 2000
Soort haard Hanghaard

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden