Livin'flame elektrische hanghaard Dublin

Art nr. 5957220
De elektrische hanghaard Dublin is op elke plek waar een stroomaansluiting voorhanden is op te hangen. Met haar 120 cm brede design zorgt de Dublin voor een ruimtelijk effect, sfeer en gezelligheid in je huiskamer. Realistisch 3D vlambeeld Door het gebruik van de nieuwste energiezuinige 3D
Adviesverkoopprijs
€ 549,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

De elektrische hanghaard Dublin is op elke plek waar een stroomaansluiting voorhanden is op te hangen. Met haar 120 cm brede design zorgt de Dublin voor een ruimtelijk effect, sfeer en gezelligheid in je huiskamer.

Realistisch 3D vlambeeld

Door het gebruik van de nieuwste energiezuinige 3D LED-technologie creëert de hanghaard een realistisch vlambeeld. Daarnaast heeft de hanghaard een backlight functie die in te stellen is in 14 verschillende kleuren. Hiermee creëer je een prachtige sfeer in huis. De Dublin wordt geleverd inclusief handleiding, montagematerialen en een afstandsbediening. Met één druk op de knop op de draadloze afstandsbediening kun je volop genieten van een heerlijk knapperend haardvuurtje. Naast sfeer in huis brengt de haard ook warmte met zich mee. De elektrische haard is met haar 1000W en 2000W krachtige verwarmingselement ook als bijverwarming te gebruiken. Je kunt met de meegeleverde afstandsbediening ook een timer instellen met een uitgestelde start, de vlammen dimmen én de haard instellen naar de dagen van de week. Naast een afstandsbediening wordt de haard geleverd inclusief kiezelstenen.

Belangrijkste voordelen

  • Realistisch vlambeeld door 3D led-techniek
  • Afmetingen: 58 x 120 x 12 cm (hxbxd)
  • Warmtestanden: 1000 en 2000 watt
  • Instelbare kleuren
  • Voldoet aan de ErP-richtlijnen

Duurzame haard

De Livin’flame hanghaard Dublin is dé duurzame oplossing als je wilt genieten van een gezellig haardvuur zonder het milieu te schaden. De hanghaard beschikt over twee standen die door de thermostaatfunctie van de haard geheel automatisch geselecteerd worden. Op deze manier bespaart de haard energie en voldoet deze aan de nieuwe ErP richtlijnen. De automatische selectie van de warmtestanden werkt als volgt: Als de kamertemperatuur meer dan één graad afwijkt van de ingestelde gewenste temperatuur, dan zal de haard verwarmen op 2000 watt. Als de kamertemperatuur één graad of minder afwijkt van de ingestelde temperatuur, dan schakelt de haard automatisch terug naar 1000 watt. Bereikt de haard de gewenste temperatuur, dan slaat deze af.

De Livin’flame Dublin is perfect voor als je wilt genieten van sfeervolle vlammen. Een groot voordeel bij deze haard is dat je ook milieubewust en kostenbesparend bezig bent!

Specificaties
Merk Livin'flame
EAN code 8712757393671
Primaire kleur Zwart
Aantal standen 2
Afstandbediening Ja
Breedte (cm) 120
Diepte (cm) 13,5
Hoogte (cm) 58
Garantie 2 jaar
Keurmerk CE
Maximaal vermogen 2000
Soort haard Hanghaard

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden