Gimeg rolkachel infrarood kit GRK-100K

Art nr. 5406310
Met de Gimeg rolkachel infrarood kit GRK-100K is het in een handomdraai aangenaam warm in jouw voortent of schuur. Zet de mobiele gaskachel met behulp van de handleiding zelf in elkaar. De kachel is uitgerust met piëzo-elektrische ontsteking en diverse beveiligingstechnieken. Mobiele infrarood
Adviesverkoopprijs
€ 109,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Met de Gimeg rolkachel infrarood kit GRK-100K is het in een handomdraai aangenaam warm in jouw voortent of schuur. Zet de mobiele gaskachel met behulp van de handleiding zelf in elkaar. De kachel is uitgerust met piëzo-elektrische ontsteking en diverse beveiligingstechnieken.

Mobiele infrarood gaskachel

Verwarm jouw zolder of schuur met de Gimeg rolkachel infrarood kit GRK-100K. Het enige wat jij daarvoor hoeft te doen is de kachel met behulp van de handleiding zelf in elkaar zetten. De mobiele kachel werkt op gas. Sluit je hem aan op een gasfles, dan verwarmt hij middels infrarood. De stralingswarmte die het product afgeeft verwarmt niet de ruimte, maar de objecten in het bereik. Je hebt het met een infraroodkachel daarom binnen enkele ogenblikken heerlijk warm. Vergelijk het met warme zonnestralen, zonder Uv-straling! De mobiele gaskachel heeft drie warmtestanden: 1,4 kW, 2,8 kW en 4,2 kW.

Belangrijkste voordelen

 • Infraroodverwarming op gas
 • Overstroom-, oververhittings-, en omvalbeveiliging
 • Zuurstofbeveiliging (ODS)
 • Piëzo-elektrische ontsteking
 • 3 warmtestanden: 1,4 kW, 2,8 kW en 4,2 kW
 • Compleet bouwpakket
 • Gasverbruik van 305 gr/h bij 4,2 kW

Uitgebreide beveiligingstechnieken

De Gimeg rolkachel infrarood kit GRK-100K beschikt over uitgebreide beveiligingstechnieken. Denk aan overstroom-, oververhittings- en omvalbeveiliging. Met de piëzo-elektrische ontsteking was het tevens nog nooit zo makkelijk om de kachel aan te krijgen. Let op! Gebruik de mobiele gaskachel alleen in goed geventileerde ruimtes. Niet te gebruiken in caravans en campers.

Gebruik jij de Gimeg rolkachel infrarood kit GRK-100K als bijverwarming in bijvoorbeeld de voortent of op zolder? De keus is aan jou! Zet de mobiele gaskachel zelf in elkaar en je hebt het in een mum van tijd aangenaam warm.

Specificaties
Merk Gimeg
Model kit
EAN code 8712757476855
Primaire kleur Zwart
Brandstof Propaan/butaan 
Brandstofverbruik (gram/uur) 305
Breedte (cm) 42,5
Hoogte (cm) 75
Lengte (cm) 42
Gewicht (kg) 7,9
Garantie 2 jaar
Verwarmingsvermogen (W) 4200
Werkdruk (mbar) 30

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
  Aan het laden
  Aan het laden