Milenco Aero 3 Caravanspiegel

zondag 1 januari 2023
Image title
Leestijd 2 minuten: Gimeg staat voor comfort en veiligheid. Wanneer de kampeerder veilig de weg op wil gaan met de caravan dan is het prettig als het zicht op de weg goed is. Wij zijn bij Gimeg zeer enthousiast over de Milenco Aero3 caravanspiegel om verschillende redenen. Allereerst zijn deze spiegels heel erg gemakkelijk te monteren zonder spanbanden. Daarnaast passen ze op de meeste auto’s na 1995. De spiegel is zeer stabiel en trillingvrij, ook bij hoge snelheden.


 DELEN | LEES MEER


2 soorten spiegels

Milenco biedt twee soorten spiegels aan. Allereerst is er de keuze voor vlakke spiegels, deze zorgen ervoor dat het gezichtsveld even groot is als het origineel. Dit maakt het mogelijk om de snelheid en afstand van andere voertuigen en objecten goed in te schatten.

De tweede optie is de bolle spiegels. Deze verkleinen het beeld waardoor het inschatten van de afstand en snelheid iets lastiger wordt. Voordeel is dat ze het gezichtsveld vergroten. In combinatie met de originele autospiegel brengt dit weer evenwicht. Bolle spiegels worden veelal gebruikt bij auto’s die breder zijn dan de caravan.

Montage

Hoe worden de spiegels op de originele autospiegels gemonteerd? Zet de beide klemeenheden op de autospiegel en draai de verstelschroeven met de “1” markering aan. Bepaal dan de lengte van de stang, dat is afhankelijk van de breedte van de caravan. Bij de juiste lengte draai de verstelschroeven met de “2” markering aan. De spiegels zijn zowel aan de bovenzijde als de onderzijde van de autospiegels te monteren.

Extra's

Na de ontspannen vakantie kunnen de spiegels in de handige bijgeleverde opbergtas opgeborgen worden. Nog een prettige bijkomstigheid is dat de Milenco Aero3 caravanspiegel voldoet aan de laatste Europese normen en voorzien is van de E-markering.

Voordelen op een rijtje

-          Passend op personenauto’s, busjes en 4x4 na 1995
-          Leverbaar in vlak en bol glas
-          Zeer gemakkelijk in te stellen
-          Vleugelmoeren met het zogenaamde easygrip
-          Aerodynamische spiegelkap
-          Trillingvrij ook bij hoge snelheden
-          Spiegel van verchroomd veiligheidsglas
-          Verkrijgbaar met mooie opbergtas
Hoe waardeert u deze blog?

Aan het laden
Aan het laden