Wash & Clean toiletbrilreiniger 100ml

Art nr. 1203080
Geniet ook op vakantie van een schoon toilet! Deze compacte toiletbrilreiniger van Wash & Clean is ideaal voor op reis. U maakt hiermee de toiletbril binnen de kortste keren schoon, zodat u altijd een hygiënisch toilet tot uw beschikking heeft. Toiletbrilreiniger voor onderweg Het toilet van
Adviesverkoopprijs
€ 4,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Geniet ook op vakantie van een schoon toilet! Deze compacte toiletbrilreiniger van Wash & Clean is ideaal voor op reis. U maakt hiermee de toiletbril binnen de kortste keren schoon, zodat u altijd een hygiënisch toilet tot uw beschikking heeft.

Toiletbrilreiniger voor onderweg

Het toilet van thuis is natuurlijk altijd het fijnst. Maar met deze handige toiletbrilreiniger kunt u waar u ook bent met een gerust hart naar het toilet. De toilet spray van Wash & Clean heeft een handig klein formaat, zodat u hem eenvoudig meeneemt. Met een inhoud van 100 ml past hij in elke tas! De schoonmaakspray komt niet alleen van pas om uw eigen toilet in de camper of caravan snel op te frissen, maar biedt ook uitkomst wanneer u geen eigen toilet in de buurt heeft. Bijvoorbeeld wanneer u onderweg stopt bij een tankstation of een restaurant. Spuit de spray op de bril en wrijf de vloeistof uit met een stukje toiletpapier tot het oppervlak droog is. Nu kunt u plaatsnemen op een schone bril! De spray bevat geen agressieve oplosmiddelen en is zonder water te gebruiken.

Belangrijkste voordelen:

  • Snel een schone toiletbril
  • Gemakkelijk mee te nemen
  • Inhoud: 0,1 liter

Wash & Clean maakt schoonmaken makkelijk

De schoonmaak- en onderhoudslijn van Wash & Clean is speciaal ontwikkeld om uw camper of caravan perfect schoon en in goede staat te houden. Van buiten én van binnen. Met deze producten verwijdert u vuil dat na verloop van tijd op uw voertuig verzamelt met het grootste gemak. Zonder krassen te veroorzaken of de laklaag te beschadigen. Dankzij de schoonmaakproducten van Wash & Clean houdt u uw eigendommen in optimale conditie. De diverse sprays, vloeistoffen en wasborstels bieden voor elke vuiligheid een oplossing. Zo geniet u van nog meer comfort op uw vakantie.

Waar u ook bent, met deze toiletbrilreiniger op zak heeft u altijd een fris toilet tot uw beschikking. Ideaal voor onderweg!

Specificaties
Merk Wash & Clean
EAN code 8712757466122
Breedte (cm) 3,9
Hoogte (cm) 15
Lengte (cm) 3,9
Gewicht (kg) 0,2
Garantie 2 jaar
Inhoud (L) 0,1
Keurmerk CE

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden