Wash & Clean polish 500ml

Art nr. 1203030
Wash & Clean polish is het perfecte reinigingsmiddel om uw camper, caravan of boot weer te laten glanzen. De professionele polish beschermt uw voertuig al na één enkele behandeling. Wash & Clean polish voor perfecte bescherming Na een behandeling met de Wash & Clean polish blijft uw
Adviesverkoopprijs
€ 11,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Wash & Clean polish is het perfecte reinigingsmiddel om uw camper, caravan of boot weer te laten glanzen. De professionele polish beschermt uw voertuig al na één enkele behandeling.

Wash & Clean polish voor perfecte bescherming

Na een behandeling met de Wash & Clean polish blijft uw kampeervoertuig stralend schoon. De speciale samenstelling krast niet en zorgt voor een beschermende waslaag die snel aanhechten van vuil voorkomt. Ook verwijdert dit reinigingsmiddel met gemak zwarte strepen en ander vuil dat zich op het voertuig ophoopt. De polish is toepasbaar op plastic, pvc, polyester, lakwerk, aluminium, rubber, chroom, koper, glaswerk en spiegels. Dit schoonmaakmiddel is zeer eenvoudig te gebruiken. Behandel het te reinigen oppervlak eerst met Super Clean of Shampoo Wash. Breng vervolgens op een vochtige doek ca. 1 theelepel aan en poets gelijkmatig uit. Poets het oppervlak na een paar seconden op met een schone, droge doek. Let op: de shampoo mag niet gebruikt worden op warme oppervlakken of in directe zon. Na een behandeling met de polish is uw voertuig beschermd tegen vuil.

Belangrijkste voordelen:

  • Verwijdert vuil met gemak
  • Beschermt uw voertuig al na één behandeling
  • Inhoud: 0,5 liter

Wash & Clean maakt schoonmaken makkelijk

De schoonmaak- en onderhoudslijn van Wash & Clean is speciaal ontwikkeld om uw kampeervoertuig en eigendommen perfect schoon en in goede staat te houden. Van buiten én van binnen. Met deze producten verwijdert u vuil dat na verloop van tijd op uw voertuig verzamelt met het grootste gemak en verlengt u de levensduur van uw spullen. Dankzij de schoonmaakproducten van Wash & Clean blijven uw eigendommen in optimale conditie. De diverse sprays, vloeistoffen en wasborstels bieden voor elke vuiligheid een oplossing. Zo geniet u van nog meer comfort op uw vakantie.

Geniet van een schoon voertuig na een behandeling met de gebruiksvriendelijke Wash & Clean polish. Een reinigingsmiddel dat niet mag ontbreken aan uw onderhoudsroutine.

Specificaties
Merk Wash & Clean
EAN code 8712757466078
Primaire kleur Wit
Breedte (cm) 7
Hoogte (cm) 18
Lengte (cm) 7
Gewicht (kg) 0,6
Garantie 2 jaar
Inhoud (L) 0,5
Keurmerk CE

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden