Mestic barbecue Mini Chef MB-100

Art nr. 1502890
Geniet u ook zo van een gezellige barbecue met vrienden of familie? Met de Mestic barbecue mini chef MB-100 bereidt u de lekkerste gerechten, waar u maar wilt. Hij is namelijk perfect mee te nemen dankzij zijn compacte formaat en handige draaghendel! All-in-one barbecue Zet uw Mestic mini chef
Adviesverkoopprijs
€ 159,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Geniet u ook zo van een gezellige barbecue met vrienden of familie? Met de Mestic barbecue mini chef MB-100 bereidt u de lekkerste gerechten, waar u maar wilt. Hij is namelijk perfect mee te nemen dankzij zijn compacte formaat en handige draaghendel!

All-in-one barbecue

Zet uw Mestic mini chef op tafel en geniet van een avondje heerlijk samen koken. Deze barbecue bestaat uit een modulair systeem met verschillende kookoppervlakken. U kunt ermee bakken, grillen en er zelfs een pan op zetten om te koken! U kiest zelf of u de bakplaat of de grillplaat gebruikt. Ook handig is de bijbehorende multifunctionele snijplank. Deze komt handig van pas om uw vlees en groenten op te snijden, maar kan ook als deksel voor uw Mestic mini chef gebruikt worden. U profiteert dus van heel veel mogelijkheden in één compacte barbecue.

Belangrijkste kenmerken

  • Draagbare multifunctionele barbecue
  • Modulair systeem met verschillende kookoppervlakken
  • Inclusief multifunctionele snijplank
  • Automatische ontsteking
  • Kookoppervlak: Ø 30 cm

Een barbecue vol voordelen

Dankzij het innovatieve design van de Mestic mini chef MB-100 heeft deze tafelbarbecue allerlei handige voordelen. Ten eerste heeft hij een compact formaat en een handige draagbeugel waardoor u hem overal mee naartoe kunt nemen. Daarnaast is hij niet alleen makkelijk mee te nemen, maar ook eenvoudig te ontsteken met de automatische piëzo-ontsteking. Ook is hij op iedere gasaansluiting te monteren. Bent u na een mooie avond klaar met barbecueën? Dan heeft u uw barbecue ook weer zo schoongemaakt. Het vet wordt opgevangen in het geïntegreerde vetafdruipsysteem en de onderdelen zijn gemakkelijk uit elkaar te halen waardoor ze eenvoudig gereinigd kunnen worden.

Schijnt het zonnetje? Steek dan lekker de barbecue aan! Kies zelf of u wilt bakken, grillen of koken, het kan allemaal. Heerlijk voor thuis, op vakantie of voor een dagje uit. De Mestic barbecue mini chef brengt altijd plezier!

Specificaties
Merk Mestic
Model MB-100
EAN code 8712757459926
Primaire kleur Zwart
Secundaire kleur Zilver
Antiaanbak Ja
Brandstof Propaan/butaan 
Breedte (cm) 35
Hoogte (cm) 26
Lengte (cm) 35
Gewicht (kg) 7,6
Garantie 2 jaar
Keurmerk CE
Kookoppervlak Ø30 cm
Vermogen 2500 W
Werkdruk (mbar) 30

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden