EcoFlow Robotic Lawn Mower BLADE

Art nr. 4002680
Je gazon bijhouden is een klus op zich. De EcoFlow Robotic Lawn Mower Blade neemt de klus uit handen. Deze robotgrasmaaier biedt een complete gazonbehandeling, van een snelle trim tot een volledige restyling. Geavanceerde robotmaaier met slimme technologie De EcoFlow Robotic Lawn Mower Blade is
Adviesverkoopprijs
€ 2.999,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Je gazon bijhouden is een klus op zich. De EcoFlow Robotic Lawn Mower Blade neemt de klus uit handen. Deze robotgrasmaaier biedt een complete gazonbehandeling, van een snelle trim tot een volledige restyling.

Geavanceerde robotmaaier met slimme technologie

De EcoFlow Robotic Lawn Mower Blade is een geavanceerde robotgrasmaaier met slimme technologie. De grasmaaier beschikt over virtuele grenstechnologie, waardoor je geen fysieke bedrading hoeft aan te leggen om de grenzen van het maaigebied aan te geven. Via de EcoFlow app kun je nu draadloos grenzen instellen waarbinnen het apparaat mag maaien. De slimme X-vision technologie zorgt ervoor dat obstakels worden gedetecteerd en vermeden. Daarbij is de EcoFlow Blade geschikt voor ruwer terrein. Het apparaat manoeuvreert eenvoudig tussen stenen tot 40 mm door en kan moeiteloos hellingen met een stijgingspercentage tot 27° aan. 

Belangrijkste voordelen

  • Robotmaaier met geavanceerde technologie
  • Virtuele grenstechnologie, geen bedrading nodig
  • X-vision technologie voor obstakeldetectie
  • Ook geschikt voor ruwer terrein en hellingen tot 27°
  • Anti-diefstal technologie en regensensor
  • Te bedienen met de EcoFlow app

Met anti-diefstal technologie en regensensor

De EcoFlow Blade robotmaaier is voorzien van 20 cm voorwielen die manoeuvreren over ruw terrein vergemakkelijkt. Het apparaat biedt dankzij de extra breedte een snijafstand van 26 cm, waardoor meer gras wordt gesneden in minder tijd. Het element waarmee het gras gemaaid wordt, is in te stellen tussen de 20 en 76 mm. Je kunt de gewenste afstand tot de grond in enkele stappen instellen via de EcoFlow app. De grasmaaier is uitgerust met anti-diefstal technologie, waardoor je hem zonder zorgen kunt laten maaien. Zo stuurt hij dankzij de 4G-verbinding een alarm zodra de grasmaaier opgepakt of meegenomen wordt uit het maaigebied. Gaat het regenen? Dan zorgt de regensensor ervoor dat de EcoFlow Blade automatisch naar het oplaadstation gestuurd wordt.

Met de EcoFlow Robotic Lawn Mower Blade krijg je het mooiste gazon, zonder dat het je veel moeite kost. Het intelligente apparaat is voorzien van verschillende eigenschappen en geavanceerde technologie. Je bedient hem eenvoudig met de EcoFlow app.

Specificaties
Merk EcoFlow
Model BLADE
EAN code 4895251604451
Primaire kleur Grijs
Secundaire kleur Zwart
Breedte (cm) 44
Hoogte (cm) 31
Lengte (cm) 66
Gewicht (kg) 16,35
Garantie 3 jaar

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden