EcoFlow PowerStream Micro Inverter 600W

Art nr. 4004000
De EcoFlow omvormer, in combinatie met de EcoFlow zonnepanelen, biedt de mogelijkheid om eigen opgewekte zonne-energie om te zetten in wisselstroom en dit terug te leveren aan het stroomnet thuis. Hierdoor word je meer zelfvoorzienend. Eenvoudig zelf te installeren De EcoFlow Power Stream Micro
Adviesverkoopprijs
€ 279,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

De EcoFlow omvormer, in combinatie met de EcoFlow zonnepanelen, biedt de mogelijkheid om eigen opgewekte zonne-energie om te zetten in wisselstroom en dit terug te leveren aan het stroomnet thuis. Hierdoor word je meer zelfvoorzienend.

Eenvoudig zelf te installeren

De EcoFlow Power Stream Micro Inverter 600 W is een plug-and-play omvormer voor zonnepanelen. Je kunt het EcoFlow Solar System eenvoudig zelf installeren, hier heb je geen installateur voor nodig. De zonnepanelen sluit je aan op de omvormer, die je vervolgens met een stekker in het stopcontact steekt. Je kunt maximaal twee zonnepanelen van elk 400 W op de omvormer aansluiten. De omvormer heeft een maximale solar input van 800 W en levert maximaal 600 W aan het stroomnet. Vergeet niet het systeem aan te melden bij je energieleverancier. Dit dient gedaan te worden door de gebruiker van het systeem, wanneer je stroom teruglevert aan het energienet.

Wil je de opgewekte energie opslaan en op een later moment gebruiken? Sluit dan een EcoFlow Power Station op de omvormer aan. Hierdoor kan je de energie die je overdag genereert opslaan en ’s avonds naar je eigen behoeften te gebruiken. Als het systeem meer elektriciteit produceert dan nodig is, wordt deze automatisch aan het openbare net teruggeleverd. Om de powerstation aan de omvormer te koppelen, dien je wel een aparte kabel aan te schaffen.

Belangrijkste voordelen

  • Geschikt voor het aansluiten van 2x 400 W zonnepanelen
  • Eenvoudige installatie
  • Optimale werking met EcoFlow Power Station
  • Via de EcoFlow app inzicht in opbrengst, energieverbruik en batterijstatus
  • Maximale vermogen terugleveren: 600 W

Controleer en optimaliseer met de EcoFlow app

Via de EcoFlow app beheer je eenvoudig het PowerStream Solar System. Hiermee controleer en optimaliseer je het energieverbruik real-time. Als je de app in combinatie met de EcoFlow Smart Plug gebruikt, dan verdeelt de slimme stekker de juiste hoeveelheid elektriciteit aan elk apparaat en het overschot aan een powerstation. Het Solar System is ideaal voor iedereen die wel zonnepanelen wilt aansluiten, maar geen aanpassingen aan jouw woning of in de meterkast wilt doen. Denk aan: huurwoningen, tuinhuizen of vakantiewoningen. Verlaat je jouw woning? Dan neem je het systeem eenvoudig mee.

Kortom: de EcoFlow PowerStream Micro Inverter zet eigen opgewekte energie om in wisselstroom. Zo word je minder afhankelijk van het elektriciteitsnet. Dit systeem is eenvoudig zelf te installeren. 

Specificaties
Merk EcoFlow
EAN code 4895251606356
Primaire kleur Grijs
Breedte (cm) 16,9
Hoogte (cm) 33
Lengte (cm) 24,2
Gewicht (kg) 2,93
Garantie 10 jaar

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden