EcoFlow Portable Power Station RIVER 2 Max

Art nr. 4002310
Ga je off-grid en heb je stroom nodig? Ga je een dagje varen en wil je jouw telefoon opladen? Met de River 2 Max portable powerstation is het gebruiken en opladen van apparaten nog nooit zo makkelijk geweest. Combineer de portable powerstation met een zonnepaneel en laadt deze op een duurzame manier
Adviesverkoopprijs
€ 499,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Ga je off-grid en heb je stroom nodig? Ga je een dagje varen en wil je jouw telefoon opladen? Met de River 2 Max portable powerstation is het gebruiken en opladen van apparaten nog nooit zo makkelijk geweest. Combineer de portable powerstation met een zonnepaneel en laadt deze op een duurzame manier op.

Binnen 60 minuten volledig opgeladen

Met een vermogen van 500 W is de powerstation uitermate geschikt om jouw kampeerapparaten van stroom te voorzien. Denk bijvoorbeeld aan een oven, waterkoker of stofzuiger. Schakel de X-boost-modus in en voorzie jouw huishoudelijke apparaten tot 1000 W van stroom. De EcoFlow River 2 Max heeft aan de voorkant twee AC-stopcontacten, welke gebruikt kunnen worden met EU Schuko stekkers. Daarnaast beschikt het apparaat over drie USB-A aansluitingen en één USB-C aansluiting. Dankzij de X-stream technologie is het mogelijk om de portable powerstation via het stopcontact binnen 60 minuten op te laden van 0% tot 100%. Koppel de portable powerstation aan een zonnepaneel van maximaal 220 W en laadt de powerstation op via zonne-energie. Zo wek je jouw eigen energie op om apparaten van groene stroom te voorzien.

Belangrijkste voordelen

  • Capaciteit: 512 Wh
  • Vermogen: 500 W
  • Lange levensduur door LiFePO4 batterij
  • Digitale bediening dankzij WiFi en Bluetooth functie
  • 5 jaar garantie

Eenvoudige bediening via de EcoFlow app

Dankzij het draagbare ontwerp neem je deze reisvriendelijke powerstation overal mee naartoe. De portable powerstation is gemakkelijk te bedienen via de EcoFlow app op jouw smartphone. Maak verbinding via WiFi of Bluetooth om de powerstation dichtbij of op afstand te gebruiken. Met meer dan 3000 batterijcycli behoudt de accu van de portable powerstation nog 80% van zijn oorspronkelijke capaciteit. Dankzij de LiFePO4 batterij betekent dit dat deze powerstation ruim 10 jaar lang dagelijks gebruikt kan worden. Daarnaast bewaakt het Battery Management System voortdurend de spanning, stroom en temperatuur. Dit maakt de portable powerstation betrouwbaar en veilig, zelfs bij hogere temperaturen.

Kortom: of je nu een dag naar het strand gaat, off-grid gaat kamperen of thuiswerkt, met de portable powerstation van EcoFlow heb je altijd stroom bij de hand. Dankzij de eenvoudige bediening via de EcoFlow app is de portable powerstation altijd klaar om al jouw apparaten van stroom te voorzien.

Specificaties
Merk EcoFlow
Model RIVER 2 Max
EAN code 4895251600781
Primaire kleur Zwart
Secundaire kleur Grijs
Accucapaciteit (Ah) 160
Breedte (cm) 26
Hoogte (cm) 19,6
Lengte (cm) 27
Gewicht (kg) 6,12
Garantie 5 jaar
Keurmerk CE
Onderhoudsvrij Ja
Soort accu LFP
Aansluitspanning 12V DC 230V AC 24V DC
Aansluitspanning 12V DC 230V AC 24V DC

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden