Cosiscoop XL black smoked

Art nr. 5801440
Verras je geliefde(n) of jezelf met de speciale uitvoeringen van de Cosiscoop XL. De XL black smoked is uitgerust met prachtig gerookt glas, wat de lantaarn een extra luxe uitstraling geeft. De Cosiscoop gaslantaarns zijn eenvoudig in gebruik en werkzaam op een 190 gram gascartouche. Draai het
Adviesverkoopprijs
€ 109,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Verras je geliefde(n) of jezelf met de speciale uitvoeringen van de Cosiscoop XL. De XL black smoked is uitgerust met prachtig gerookt glas, wat de lantaarn een extra luxe uitstraling geeft.

De Cosiscoop gaslantaarns zijn eenvoudig in gebruik en werkzaam op een 190 gram gascartouche. Draai het gasblikje aan de onderzijde in de lantaarn, draai de knop open en steek met een lange aansteker de Scoop lantaarn aan. Op een blikje branden de Scoops 5 tot 6 uur. Van de Cosiscoop heb je dus avondenlang plezier.

Wil je hem tussentijds uitzetten? Geen probleem, door de bedieningsknop is hij eenvoudig te doven en kan de lantaarn de volgende keer gewoon weer aangestoken worden met een lange aansteker. Met deze lantaarn steel je de show bij vrienden en kennissen.

Alle Scoop gaslantaarns werken op een universele 190 gram prikcartouche. Let op dat je altijd een gascartouche kiest die voorzien is van een gas-stop-systeem. Mocht de gaslantaarn het contact met de cartouche verliezen gaat het gas-stop-systeem automatisch in werking.

De Cosiscoop XL smoked wordt geleverd inclusief gerookt glas en kiezelstenen. Universele 190 gram gascartouches met veiligheidsventiel zijn te verkrijgen bij onze Cosi partners, tuincentra en bouwmarkten.

Specificaties
Merk Cosi
Serie Cosiscoop
Model XL
EAN code 8712757483822
Primaire kleur Zwart
Brandstof Propaan/butaan 
Brandstofverbruik (gram/uur) 30
Breedte (cm) 20,5
Hoogte (cm) 30
Lengte (cm) 20,5
Gewicht (kg) 3,3
Garantie 2 jaar
Keurmerk CE
Vermogen 0,4 kW
Vermogen 0,4 kW

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden