Cosiscoop Iconic black

Art nr. 5801280
De Cosiscoop Iconic is een stoere, metalen gaslantaarn met deksel. De Iconic is de kleinste Scoop in de collectie waardoor je hem makkelijk met je meeneemt. Staat de Iconic niet aan? Plaats dan de metalen deksel er weer bovenop. Ook als de Iconic niet brandt is het een echte eyecatcher in jouw
Adviesverkoopprijs
€ 65,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

De Cosiscoop Iconic is een stoere, metalen gaslantaarn met deksel. De Iconic is de kleinste Scoop in de collectie waardoor je hem makkelijk met je meeneemt.

Staat de Iconic niet aan? Plaats dan de metalen deksel er weer bovenop. Ook als de Iconic niet brandt is het een echte eyecatcher in jouw ruimte.

De lantaarn is handzaam en eenvoudig in gebruik. Draai de gascartouche onder in de gaslantaarn, draai de knop open en steek met een lange aansteker de Scoop lantaarn aan. Op een 190 gram gascartouche brandt de Cosiscoop Iconic ongeveer 5-6 uur en heb jij avondenlang plezier.

Wil je hem tussentijds uitzetten? Geen probleem, door de bedieningsknop is hij eenvoudig te doven en kan de lantaarn de volgende keer gewoon weer aangestoken worden met een lange aansteker. Met deze lantaarn steel je de show bij vrienden en kennissen.

Alle Scoop gaslantaarns werken op een universele 190 gram prikcartouche. Let op dat je altijd een gascartouche kiest die voorzien is van een gas-stop-systeem. Mocht de gaslantaarn het contact met de cartouche verliezen gaat het gas-stop-systeem automatisch in werking.

De Cosiscoop Iconic wordt geleverd inclusief kiezelstenen en deksel. Universele 190 gram gascartouches met veiligheidsventiel zijn te verkrijgen bij onze Cosi partners, tuincentra en bouwmarkten.

Let op: Plaats de deksel alleen op de Iconic wanneer de gaslantaarn niet aanstaat.

Specificaties
Merk Cosi
Serie Cosiscoop
Model Iconic
EAN code 8712757472871
Primaire kleur Zwart
Brandstof Propaan/butaan 
Brandstofverbruik (gram/uur) 30
Breedte (cm) 16
Hoogte (cm) 25
Lengte (cm) 16
Gewicht (kg) 1,9
Garantie 2 jaar
Keurmerk CE
Vermogen 0,4 kW
Vermogen 0,4 kW

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden