Cosipillow Comfort teddy 40x60cm

Art nr. 5982160
Cosipillow warmtekussen Comfort teddy 40x60cm Cosipillows maken frisse avonden binnen en buiten extra lang gezellig en comfortabel. De warmtekussens van Cosi beschikken over een infrarood warmte element en zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit stof. Dit materiaal maakt de kussens kleurvast en
Adviesverkoopprijs
€ 99,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Cosipillow warmtekussen Comfort teddy 40x60cm

Cosipillows maken frisse avonden binnen en buiten extra lang gezellig en comfortabel. De warmtekussens van Cosi beschikken over een infrarood warmte element en zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit stof. Dit materiaal maakt de kussens kleurvast en schimmelbestendig, waardoor de Cosipillows zowel voor binnen- als buitengebruik geschikt zijn.

Ook binnen geniet je van de warmte van de Cosipillows. Heerlijk met een drankje op de bank of in een fauteuil, het warmtekussen maakt dat plekje op en top behaaglijk. Alle Cosipillows zijn ook nog eens eco-friendly, doordat de kussens direct op het lichaam verwarmen en hierdoor de warmte niet in de (buiten)lucht verloren gaat. Zo wordt warmte bespaard en hoeft de thermostaat binnen ook minder hoog te worden gezet.
De Cosipillows beschikken over drie warmtestanden, low 38°C, mid 45°C en high 55°C, die gemakkelijk te selecteren zijn via de warmteknop op het kussen. Met een druk op de knop wordt het infrarood warmte element geactiveerd en geniet je avonden lang van de heerlijke warmte van de Cosipillows.

Specificaties
Merk Cosi
Serie Cosipillow
Model 40x60
EAN code 8712757482382
Primaire kleur Wit
Aantal standen 3
Breedte (cm) 60
Hoogte (cm) 17
Lengte (cm) 40
Gewicht (kg) 1,2
Garantie 2 jaar
Keurmerk CE
Materiaal Polyester
Oplaadbaar Ja
Aansluitspanning 12V DC
Vermogen 12W
Aantal standen 3
Aantal inbegrepen accu's/batterijen 1
Vermogen 12W
Bedraad of draadloos Draadloos
Aansluitspanning 12V DC
Energiebron Batterij
Aansluitspanning 12V DC

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden