Cosipillar Dome black

Art nr. 5981300
Met de Cosipillar Dome heb je een echte eyecatcher in de tuin, op het terras of onder de veranda staan! De pilaarvormige gashaard geeft aangename warmte af, tot wel 4 kW. Besluit je om de meegeleverde wieltjes te gebruiken? Dan is de Cosipillar Dome ook nog eens verrijdbaar. Het strakke en moderne
Adviesverkoopprijs
€ 799,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Met de Cosipillar Dome heb je een echte eyecatcher in de tuin, op het terras of onder de veranda staan! De pilaarvormige gashaard geeft aangename warmte af, tot wel 4 kW. Besluit je om de meegeleverde wieltjes te gebruiken? Dan is de Cosipillar Dome ook nog eens verrijdbaar.

Het strakke en moderne uiterlijk van de Cosipillar Dome is gebaseerd op de gelijknamige Cosiscoop Dome gaslantaarn. Door de grote ronde brandring geeft de Cosipillar Dome, in tegenstelling tot de gaslantaarns en Cosiscoop Pillars, voelbare warmte af. Ideaal op koudere dagen of als het ’s avonds wat frisser wordt.

In de pilaarvormige gashaard past een gasfles met een maximale hoogte van 52 cm. Wanneer je een gasfles van 5 kg gebruikt, brandt de Cosipillar Dome ongeveer 16 uur. Dit zorgt ervoor dat je samen met vrienden en familie avondenlang van de sfeervolle vlammen kunt genieten. Zowel de gasflessen van Benegas als de DIN-gasflessen passen in deze prachtige gashaard.

De Cosipillar Dome wordt geleverd inclusief 30mBar regelaar met gasslang, glas, lavastenen, batterij en wieltjes.

Specificaties
Merk Cosi
Model Pillar Dome
EAN code 8712757473076
Primaire kleur Zwart
Brandstof
Propaan
Brandstofverbruik (gram/uur) 291
Breedte (cm) 40
Hoogte (cm) 116,2
Lengte (cm) 40
Gewicht (kg) 25
Garantie 2 jaar
Keurmerk CE
Materiaal Aluminium
Vermogen 4 kW
Vermogen 4 kW

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden